sreda, 17. december 2014

Spoznaj popolnoma naravna ličila Zuui Organic

Če želiš najboljše za svojo kožo in obenem za planet, si najbrž že nekaj časa uporabnica organske kozmetike. Novost v Sloveniji je avstralska znamka Zuii Organic, ki ponuja certificirana organska ličila. Ta vsebujejo unikatno mešanico organskih rastlinskih sestavin, ki hranijo, ščitijo in izboljšujejo zdravje kože.
Senčke, pudri, rdečila za lica, razna črtala za obrobo in šminke za ustnice ter maskare za trepalnice - tvoja kozmetična torbica in obraz bosta dobila vse, kar potrebujeta za popolno in 'cruelty-free' lepoto, saj izdelkov in posameznih sestavin pri Zuii Organic ne testirajo na živalih.
Nosi cvetlice na svojem obrazu. Izdelki so namreč izdelani iz cvetov in popkov različnih cvetlic, kar 95 odstotkov vseh sestavin je s strani Australian Organic Food Chain certificiranih kot organskih. Tri glavne sestavine v vseh Zuii izdelkih so vrtnica, jasmin in kamilica. Vrtnica vsebuje veliko vitamina C. Znana je po zdravilnih učinkovinah in zdravljenju brazgotin, aken, luskavice, ekcemov, nepravilnosti in hiperpigmentacije. Hkrati tonizira, pomirja, vlaži in ščiti kožo.
Jasmin spodbuja izboljšanje brazgotinjenega tkiva in deluje pomirjujoče. Kamilica je znana kot ena najstarejših medicinskih rastlin ki pomirja, zdravi in deluje protivnentno. Primerna je tudi za zelo občutljivo kožo.
Zuiijeva brezčasna in obenem barvita paleta je sestavljena iz organskih rastlinskih sestavin, esencialnih olj, vitaminov in mineralov, ki omogočajo čudovit in naraven videz tako v kožnatih, kot bolj opaznih odtenkih. Proizvodi so brez naftnih derivatov, brez parabenov, smukca in gensko spremenjenih sestavin. Zuii je popolnoma organski in predan ljubezni ter spoštovanju do narave. Če želiš biti lepa na naraven način, poišči več informacij na njihovi FB strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar