ponedeljek, 15. december 2014

Pomladitev z La Prairie Cellular Eye Essence Platinum Rare

Čustvena stanja na obrazu se posebej izražajo na predelu okoli oči, kjer je koža tanjša in bolj podvržena staranju, stresu in gubam zaradi ponavljajočih se gibov (mežikanje, smejanje in druga mimika). Z leti koža izgublja elastičnost in se tanjša, kar je predvsem posledica razpada kolagenskih vlaken. Nega tega občutljivega območja oči je zato zelo pomembna za bolj svež videz tudi v bolj zrelih letih.
Za vsakodnevno rutino očesne nege je švicarska luksuzna kozmetična hiša La Prairie ponudila rešitev – Cellular Eye Essence Platinum Rare. Najnovejši član La Prairiejeve kultne Platinum kolekcije, ki slovi po izdelkih za pomlajevanje in regeneracijo kože, je rezulat napredne tehnologije.
Že ena kapljica lahkotne, a razkošne gelaste esence z redno uporabo pomladi področje okoli oči. Tudi novost vsebuje sestavino, po kateri je linija proizvodov dobila ime Platinum, to je platino (peptid platinum), ki v koži poveča odpornost in prožnost, zmanjšuje vidnost očesnih gub in izboljša elastičnost kože ter jo dodatno navlaži. Cellular Eye Essence Platinum Rare vsebuje tudi koloidno platinasto vodo, ki v koži vzpostavlja ravnovesje, saj je platina naraven antioksidant in pomaga nevtralizirati proste radikale.
Ostale sestavine so fermentirani črni čaj za bolj napeto kožo; izvleček tropske rastline rajska ptica, ki zmanjšuje vidnost temnih madežev in zagotavlja enakomeren kožni ten; posebna sestavina pomaga zmanjševati izgubo vlage iz epidermisa in poveča učinkovitost dostave aktivnih sestavin v kožo; naravni antioksidanti kožo okoli oči zaščitijo pred škodljivimi prosti radikali.
Nego zaključi hladilna, kovinska kapalka za nanos, ki zmanjšuje občutek zabuhlosti na področju okoli oči. Cellular Eye Essence Platinum Rare se lahko uporablja samostojno ali po potrebi pred nanosom kreme za oči Cellular Eye Cream Platinum Care iz iste linije.

Ni komentarjev:

Objavite komentar