sobota, 13. december 2014

Olivia Wilde je obraz H&M Conscious Exclusive

Lepa igralka in humanitarka je postala obraz oglasne kampanje H&M Conscious Exclusive. "Varstvo in ohranjanje okolja sta moji strasti. Ponosna sem, da lahko predstavljam kolekcijo H&M Conscious Exclusive, ki združuje odličen slog in varstvo okolja,” je Olivia Wilde povedala v izjavi za javnost. Kolekcijo oblačil bomo lahko videli prihodnje leto, s 16. aprilom 2015 bo namreč na prodaj v približno dvesto izbranih trgovinah H&M po svetu.
Osnova kolekcije so obleke, ki se z motivi navdihujejo v afriški, azijski in indijski kulturi. Posebne ročno narisane potiske so izdelali posebej za to kolekcijo. "Zelo mi je všeč letošnja Conscious Exclusive kolekcija, poleg čudovitih potiskov me je prepričalo, da imajo oblačila svoj značaj," je dejala Ann-Sofie Johansson, H&M-ova vodja oddelka za oblikovanje.
Oblačila so narejena iz okolju prijaznih tkanin, med drugim ekološko pridelane svile, lanu, recikliranega poliestra in usnja ter tencela. Kolekcija ima kljub temu, da bo prišla v prodajo šele čez pet mesecev, že tudi 'celebrity' oboževalke, med njimi Sophio Bush in Ginnifer Goodwin.

Ni komentarjev:

Objavite komentar