nedelja, 28. december 2014

Obraz Lencia je hrvaška lepotica Iva Vrselja

Zmagovalka prvega mednarodnega izbora Obraz Lencia je postala hrvaška finalistka Iva Vrselja. Med 376 prijavljenimi dekleti iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije in Bolgarije je strokovno žirijo Zlatarne Celje prepričala z ravno pravo mero samozavesti, mladostne energije in zapomnljivim obrazom, ki bo predstavljal kolekcije srebrnega nakita Lencia v letu 2015.
Ob razglasitvi je 25-letna lepotica povedala: "Res sem počaščena, da je Zlatarna Celje ravno v meni prepoznala nov mednarodni Obraz Lencia. Komaj že čakam na snemanje modnega editoriala z novimi kolekcijami Lencia. Gre za edinstveno priložnost, za katero se iz srca zahvaljujem predstavnikom Zlatarne Celje." Ivo čaka nepozabno fotografiranje kampanje za kolekcijo pomlad/poletje 2015, v dar bo prejela tudi unikatni srebrnik Zlatarne Celje z lastno podobo in nagrado v vrednosti 500 evrov. Nov obraz linije Lencia bomo lahko videli na vseh trgih Zlatarne Celje, od Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črni gori pa vse do Makedonije in Bolgarije.
Iva Vrselja je prepričala zahtevno žirijo
Skoraj 400 prijavljenih deklet kaže veliko zanimanje za soustvarjanje podobe srebrnega nakita Lencia, meni Jure Cekuta, vodja marketinga v Zlatarni Celje. Zahvalil se je vsem dekletom za njihovo udeležbo pri prvem mednarodnem izboru, s katerim so odprli povsem novo dimenzijo prepoznavnosti legendarnega slovenskega nakita. "Izbrati zmagovalko med toliko edinstvenimi dekleti je bilo res težko, a strokovna žirija Zlatarne Celje se je odločila naziv podeliti hrvaški lepotici Ivi Vrselja. Veselimo se sodelovanja z novim Obrazom Lencia pri predstavitvi novih kolekcij Lencia v prihajajočem letu," je povedal Cekuta.
Iva Vrselja se je s tem pridružila že znanim obrazom vrhunskega srebrnega nakita Lencia iz preteklih let, med njimi so Martina Kajfež, Iris Mulej, Ula Furlan, Tjaša Pezdirc, Inja Zalta, Eva Kramer in srbska predstavnica Aleksandra Makarić ter kajpak naša kraljica snežnih strmin, Tina Maze.
Nina Oblak in Nataša Janežič Žagar
Kako je potekal sam izbor? Od sodelujočih držav Slovenije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Srbije in Hrvaške sta bili najprej na podlagi strokovne žirije Zlatarne Celje izbrani po dve dekleti. Med desetimi izbranimi finalistkami, ki so se potegovale za prvi mednarodni Obraz Lencia, sta Slovenijo zastopali 24-letna manekenka Nataša Janežič Žagar in 20-letna ljubiteljica slikarstva Nina Oblak.

Ni komentarjev:

Objavite komentar