sreda, 31. december 2014

Novoletna nagradna igra: 2x parfum in 2x puder v kamnu Artistry

Vstopi v novo leto z razkošnim in čutnim vonjem Ancestry in Paris Eau de Parfum s podpisom Amway, ki je esenca ženske moči in strasti. Parfumi so povezani z najmočnejšimi čuti, ki ustvarjajo najlepše spomine. Nepozabna dišava, navdihnjena s skrivnostjo Pariza, je ustvarjena v Franciji, vonj parfumske vode spominja na nočni sprehod ob nabrežju reke Sene. Dišava pušča svež in poln vtis z jasnimi notami zelenih listov in morskega vetriča. Esenco v njenem osrčju razsvetljuje nežna, ženstvena in žareča nota jasmina, ki cveti ponoči.
Ancestry in Paris vsebuje razkošno jasminovo olje, ženstveno in prefinjeno sestavino z značajem pravkar utrganih belih cvetov. Cvetlična osnovna nota prikliče sočnost svežih voščenih venčnih listov jasmina, ki vabijo v osvežujoč objem noči, saden dotik breskve pa parfumu dodaja živahno plast. Mehkoba in značaj sta vtkana v osnovo kompozicije z notami jantarjevega lesa in belega mošusa, medtem ko tuberoza okrepi vtis belih cvetic.
Stekleničko s 50ml parfumske vode krasi barva nočno modre in zlate, ki spominja na dragulj. Dišava, na voljo izključno pri Amwayju, je sestavljena iz ekskluzivnih in prvovrstnih sestavin ter visoke koncentracije olja, kar ji zagotavlja dolgo obstojnost.
Pri Amwayu je na voljo tudi blagovna znamka profesionalnih ličil ARTISTRY, v linijo so dodali nov puder v kamnu ARTISTRY Exact Fit. Brezhibno, celodnevno prekrivanje zagotavlja preoblikovano, popolnoma gladko kožo, brez sijaja in povsem naravnega videza. Za svilnat občutek kože, ne glede na to, kaj prinese dan.
Svilnato gladka formula novega ARTISTRY Exact Fit pudra v kamnu poskrbi za prosojno, a učinkovito srednje prekrivanje z možnostjo nadgrajevanja za brezhiben in gladek videz. Puder odlikujejo tahitijski biseri in optične prizme, ki zagotavljajo naraven mat videz kože, redki amazonski minerali preprečujejo izločanje maščob in masten sijaj. Osem odtenkov se poda vsem tipom kože, tudi najbolj občutljivim, puder se da kupiti v elegantno oblikovani škatlici ARTISTRY Exact Fit Compact. Za več informacij in za naročilo obišči www.amway.si.
Dvema bralkama mojega bloga v sodelovanju z Amwayem podarjam parfum Ancestry in Paris, dve pa bosta lahko preizkusili novi puder v kamnu Artistry, v odtenku Chiffon. Pošlji svoje podatke na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do vključno 7. januarja 2015 in se poteguj za eno od štirih čudovitih nagrad. Obenem odgovori še na nagradno vprašanje: Katero vrsto razkošnega olja vsebuje novi parfum, opisan v besedilu? Veliko sreče in vse dobro v letu 2015 ti želim!

1 komentar:

  1. Razkošen puder prejmeta Valentina Salapija, Ruše in Nataša Pucko Gergar, Murska Sobota, novo parfumsko vodo pa bosta preizkusili Katarina Vodnik, Ljubljana in Vanesa Bončina, Logatec. Hvala vsem za sodelovanje!

    OdgovoriIzbriši