nedelja, 21. december 2014

Nova modna zgodba Pop up S konceptom

Pop up S konceptom je nova modna zgodba, ki združuje več modnih znamk na enem mestu. Ker pa gre za zgodbo s konceptom, lahko na Avčinovi ulici 10 v Ljubljani najdete tudi kakšen izdelek, ki ne spada 'strogo' v modno kategorijo, denimo organsko kozmetiko Devotion Hvar, ki prisega na 100-odstotno organske sestavine, ki so ročno nabrane na hrvaškem otoku sivke.
Najbolj bodo na svoj račun prišli ljubitelji blagovne znamke ELFS, ki že tretje leto uspešno piše zgodbo v Sloveniji, saj so sedaj oblačila in modni dodatki ELFS na voljo od ponedeljka do petka, med 11. in 18. uro. Do sedaj so jih lahko kupili le v showroomu, kamor se je bilo treba predhodno naročiti.
Znamki se je pridružila tudi znamka Lulu Couture, ki se želi pozicionirati kot trendovska modna znamka, za ženske, ki spremljajo modne trende v svetu, a želijo svojo ženstvenost izkazovati predvsem skozi udobne modne kose oblačil. Oblikovalka uporablja grafike z motivi različnih 'vročih' blagovnih znamk, kot so Valentino, Celine, Chanel, Phillip Lim, Proenza Schouler,...
Uspešna zgodba CUTE modnega kotička se piše že nekaj let v Sloveniji, vmes so svojo trgovino v Ljubljani sicer zaprli, a razvili spletno prodajo modnih dodatkov. Sedaj imajo tisti, ki radi nosijo zanimive modne dodatke, ponovno možnost nakit videti tudi v živo, ga poskusiti ter kupiti v konceptni trgovini Pop up S konceptom.
V koncept trgovine sovpada tudi blagovna znamka Badalo s hrvaškega Hvara, z elegantnimi čevlji, ki so ročno dodelani, včasih okrašeni s swarovski elementi ter nudijo poleg udobnosti tudi prefinjenost. Badalo je na voljo še v Ženevi, po njihovih čevljih posegajo tudi zvezdniki, nosijo jih tudi Jennifer Capriati, monaška princesa Charlene, Valentino, John Malkovich in drugi.
V Pop up S konceptom najdete tudi znamko družinskega podjetja New Era, ki navdušuje s športnimi čepicami, ki pa so kot nalašč za fashioniste. Te zimske kape lahko moški in ženske izbirajo samo v tej trgovini. Tu je še mlada znamka Mila Mala, ki se razvija na slovenskih tleh ter pri izdelavi pajkic uporablja izključno materiale slovenskega porekla oziroma poudarja slovensko avtentičnost.

Foto: Manca Birk

Ni komentarjev:

Objavite komentar