sobota, 20. december 2014

Medene sanje za ustnice v omejeni izdaji

Ob jubileju medene poslastice je Nuxe predstavil tri omejene izdaje, ki se jim je težko upreti. Svoje majhne steklene lončke so okrasili s tremi barvami. Izdaje LOVE, SMART in POP so namenjene različnim uporabnikom, vse pa vsebujejo prepoznavno naravno formulo Rêve de Miel, ki jo sestavljajo akacijev med, rastlinska olja sončnice, muškatne vrtnice in sladkega mandlja, karitejevo maslo in izvleček grenivke.
Zgodba Rêve de Miel se je začela leta 1994 s hranilnim balzamom za ustnice. Njegova tekstura je nastala zaradi srečne 'napake' v formulaciji, pri kateri so zamenjali vrstni red mešanja medu, olja in čebeljega voska. Tistega dne je nastal Nuexov kultni izdelek za ustnice, kmalu za tem pa še celotna linija za nego suhe in občutljive kože, ki temelji na medu in dragocenih rastlinskih oljih. Že 20 let nezamenljivi lonček Nuxe Rêve de Miel balzama za ustnice navdušuje po vsem svetu.
Balzam bo hranil, obnavljal, pomirjal in ščitil suhe in razpokane ustnice, lahko ga nanašaš vsak dan ali ga naneseš v bogatejšem sloju, kot hranljivo, obnavljajočo masko. Medenim dišavam in osvežilnim notam grenivke se bo vsekakor težko upreti, tako kot majhnemu in ljubkemu steklenemu lončku.
Nuxe skupaj z organizacijo Dom za čebele sodeluje pri ohranjanju čebeljih skupnosti, s sponzoriranjem čebelnjakov čebelarke Sarah Holtzmann v naravnem parku ob vznožju Vogezov, in tako prispeva k zaščiti čebel ter k nastanku novih kolonij v tej regiji, s tem pa omogoča ohranitev čebeljih rodov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar