torek, 16. december 2014

Hočeš 500 evrov? Preštej, koliko parov čevljev imaš!

Ali sploh veš, koliko parov čevljev imaš v omari? Prišel je trenutek, ko se ti jih splača prešteti. Deichmann, eden večjih proizvajalcev in prodajalcev čevljev je namreč pripravil nagradno igro Koliko. Cilj igre je privabiti vse ljubiteljice in ljubitelje čevljev, da se vprašajo, koliko parov imajo, in na kreativen način to izrazijo skozi fotografijo ali videoposnetek.
Foto in video samo še naloži na Deichmann spletno stran koliko.si in se poteguj za lepe nagrade. Mojih čevljev je toliko, da jih, iskreno rečeno, komaj vse najdem, še najlažje mi gre pregled tistih, ki jih imam lepo pospravljene v omari. Če bi štela še tiste pri vratih, v predsobi in v omarici pred vhodnimi vrati (tam imam shranjeno zimsko obutev in 'delovne' čevlje za vrt ter v hrib in trpežne parčke, ki so za sprehode s psom, po blatu in lužah), bi naštela več kot 50 parov. Skratka, res težko trdim, da sem 'bosa', čeprav se še enega para čevljev, kot vsaka ženska pač, nikoli ne bi branila.
Tudi ti lahko sodeluješ v nagradni igri in najprej izdelaš kreativno fotografijo ali videoposnetek, kjer na izviren način pokažeš, koliko čevljev imaš. V drugem koraku naloži svojo fotografijo ali videoposnetek v Deichmannovo galerijo in pripiši število čevljev oziroma svoj izvirni komentar. Nato spremljaj rezultate, deli in povabi prijatelje, da sodelujejo in glasujejo zate. Morda imaš prav ti največ čevljev ali pa jih znaš najbolj izvirno predstaviti? Avtor najbolj kreativnega videoposnetka po izboru žirije Deichmann bo prejel Deichmannov nagradni bon v višini 500 evrov. Avtor najbolj kreativne fotografije bo prejel Deichmannov nagradni bon v višini 250 evrov, avtor fotografije ali videoposnetka z največjim številom čevljev pa prejme Deichmannov nagradni bon v višini 250evrov. Časa za sodelovanje imaš do konca januarja 2015. Hitro na delo ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar