četrtek, 18. december 2014

Huawei z elegantno in zmogljivo 8-inčno tablico

Huawei MediaPad T1 8.0 je najnovejši model iz serije tablic družbe Huawei, ki se od danes dobi tudi na slovenskem trgu. Z le 7,9 milimetrov premera in težo 360 gramov, je nova naprava izjemno tanka in elegantna. Tablica ima 8-palčni IPS LCD zaslon s HD ločljivostjo 1280 x 800 slikovnih pik , 5 MP kamero s panoramsko funkcijo za odlične posnetke in 0,3 MP sprednjo kamero za video klepete.
T1 8.0 MediaPad z aluminijastim ohišjem in plastičnim okvirjem ter zmogljivo 4800 mAh baterijo omogoča stabilno in dolgo uporabo. Napredna tehnologija Huawei omogoča občuten prihranek energije, saj tablica predvaja do 10 ur video posnetkov ali do 80 ur glasbe. "Poleg tega ponuja tablica še več izjemnih zmogljivosti. Vsekakor gre za napravo, ki jo uporabnik lahko uporablja tako za zabavo, kot za delo," je povedal Matjaž Kermelj, regionalni vodja Huawei Device.
Huawei MediaPad T1 8.0 ima vgrajen zmogljiv Qualcomm quad 1,2-GHz procesor Snapdragon 200, s katerim lahko uporabnik istočasno uporablja več aplikacij. Tablica ima operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean in Huaweijev uporabniški vmesnik za tablice. Na napravi lahko posnamete video posnetke v 720p HD resoluciji. Baterija bo v stanju pripravljenosti do 300 ur. Tablica ima tudi 'Tablet Manager' aplikacijo za nadzor ter upravljanje strojne in programske opreme ter aplikacij. Huawei MediaPad T1 8.0 ima 1 GB pomnilnika (RAM ), 8 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje podatkov, s pomnilniško kartico microSD pa je pomnilnik razširljiv še za dodatnih 32 GB. Huawei MediaPad T1 8.0 se za zdaj ekluzivno dobi le v trgovinah Big Bang.

Ni komentarjev:

Objavite komentar