petek, 19. december 2014

Alessandro nagrajuje: 2 laka z bleščicami

Imaš raje zlato ali srebro? Z bleščicami ali nežnimi delci? Že od časov stare Grčije in starih Egipčanov pa vse do danes nas očarata lepota in mik zlata, ki ima moč, da spremeni usodo posameznika. Prav taki so tudi praznični dnevi, ko se nam zdi vse lepše in še bolj magično.
In kolekcija lakov Alessandro Royal Stars ponuja šest prelepih barv, ki so primerne za vsak bleščeč trenutek v tvojem življenju. Najdi svojega favorita med njimi. Namig: obarvaj ves noht v izbrano barvo, ali pa samo konice nohtov za bolj bleščeč videz. Če imaš mirno roko in umetniško žilico, boš lahko ustvarjala različne vzorce in se igrala z geometrijo.
Goldfinger
Posamezen lak iz kolekcije stane 6,95 evra, Alessandro pa dvema bralkama mojega bloga podarja en lak v zlati ali v srebrni barvi. Poteguj se za lak z imenom Goldfinger ali za lak Silver Mirror, odvisno od tvojega razpoloženja in prazničnega stylinga.
Silver Mirror
Svoje podatke pošlji do vključno 24. decembra na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com, povej, ali ti je bolj všeč zlato ali srebro in drži pesti, da boš izbran/a. Lepe praznike!

1 komentar:

  1. Božiček je izžrebal: zlat lak prejme Eva Lopatič, Novo mesto; srebrn lak pa prejme Natalija Rupreht, Slovenj Gradec. Čestitke in lepe praznike!

    OdgovoriIzbriši