sobota, 15. november 2014

Unikatni čevlji in negovanost na enem mestu

Mojster čevljev Mitja Hojak in njegova Petra sta ob otvoritvi svojih novih prostorov, v katerem se nahajata kozmetični salon Cosmetic line in 'showroom' čevljev Mihoya (na Masarykovi cesti v Ljubljani) pripravila prav poseben sprejem za povabljene.
Ti so si najprej ogledali nove in prijetne prostore, kjer vsak na svojem področju ustvarjata Hojakova. Gostje so med razvajanjem v salonu srečali pevko Neisho, ki je navdušena nad kozmetično ponudbo, storitve so preizkusile tudi pevke Nuška Drašček in Rebeka Dremelj ter lepotna strokovnjakinja Nika Veger.
Po ogledu so z Lorello Flego in Mitjem poklepetali o zgodbah, ki jih piše mojstrska roka čevljarstva Mihoya. Znani obrazi, med njimi Peter Poles, Vid Valič, Rebeka Dremelj, Neisha in Rok Golob so na odru skupaj z voditeljico zakorakali v nove zgodbe v udobnih in unikatnih čevljih, ki jih je za to priložnost posebej zanje izdelal Mitja.
Mitja Hojak, ki ustvarja pod znamko Mihoya in Petra, vodja kozmetičnega salona Cosmetic line
Na dogodku, kjer je prekipevalo od unikatnosti, so se gostje na koncu soglasno strinjali - po dobrem čevlju se (modni) slog spozna. Lepo negovan obraz pa je lahko samo še dodaten plus h končni podobi.

Foto: Stanko Gruden

Ni komentarjev:

Objavite komentar