nedelja, 16. november 2014

Styling: rožnata za dobro voljo

Današnji brezhibno sončen dan bi morali ustekleničiti, da bi si ga ob sivem nebu lahko dodajali po kapljicah. Toda jesensko sivino in dež lahko odženeš tudi s stilističnimi ukrepi in moj najljubši protistrup za slabo voljo ali pa za dneve, ko temni oblaki prekrijejo nebo, je roza barva. Včasih sem se ji izogibala, ker se mi je zdela preveč klišejska, danes lahko zakličem - bring it on! - kajti pink barva je nadvse spodbudna in lepa v prav vseh svojih variacijah, od nežne, pudraste oziroma pastelne različice pa vse do žareče magente.

V svoj današnji styling, ki naj začini jesen in zimo ter kot antidepresiv odžene mračne misli, sem vključila volnen, moško krojen 'over-size' plašč znamke DKNY (810 evrov), peščeno bele volnene hlače Stella McCartney, ki bodo kadarkoli odigrale pomemben del tvoje poslovne garderobe (420 evrov) in bombažni pulover mojstrice potiskov Mary Katrantzou, ki je igriv in preprosto... spravi v dobro voljo, že ko ga gledaš, kaj šele, ko ga nosiš (485 evrov).
K temu outfitu predlagam finejši šik nakit, tokrat sem izbrala domače stvaritve Zlatarne Celje, uhani so iz nove kolekcije 'Summer Sky', prstan pa iz prav tako nove kolekcije 'Swing' - obe je oblikovala Zdenka Šamec. Nakit je v belem zlatu in s cirkoni. Ustnice obdaj v nepozabno rožnat odtenek Rose Damascena (št. 342), s podpisom Lancôme. Nove šminke L’Absolu Rouge so obogatene z molekulo ProXylan, ki ustnice osem ur vlaži. Zaključi svojo prezenco z najnovejšo toaletno vodo Cartier Baiser Volé Lys Rose, pudrnato dišavo, v kateri so kristalizirani cvetovi cvetoče rožnate lilije pomešani z nežnimi dotiki maline.

Ni komentarjev:

Objavite komentar