sreda, 26. november 2014

Sony super zvok za praznične dni

Bližajo se prazniki in z njimi čas za nove, nepozabne trenutke. Sony je pripravil široko izbiro izdelkov za še lepše doživetje pesmi, ki spomnijo na sneg in magične dni. Vsak od nas ima najbrž svoje najljubše praznične melodije, a da bi zvenele kar se da ubrano, so tukaj Sonyjevi pomočniki za odličen zvok.
Glasba naj doživi zasluženo čistost z MDR-1A slušalkami, ki podpirajo zvok visoke ločljivosti, in so združljive s pametnimi telefoni. S frekvenčnim razponom do 100 kHz lahko zajamete bistvo vsake pesmi in slišite glasbo, ki je še najbližja originalni studijski verziji. Za vrhunsko in natančno izkušnjo ostane zvok pristen vse od nizkih tonov pa do visokih vokalov.
Če razmišljate o popolnem darilu za najdražje, so MDR-1ADAC slušalke prava rešitev. Slušalke z vgrajenim digitalno-analognim pretvornikom in ojačevalnikom USB digitalno povežite z osebnim računalnikom ali mobilno napravo in uživajte v glasbi, kot si jo je zamislil izvajalec.
Prefinjeno oblikovan Walkman NWZ-A15, ki je najmanjši in najlažji digitalni predvajalnik glasbe visoke ločljivosti, je idealen za vse s prefinjenimi okusi. Walkman popelje v svet zvoka z bogatimi detajli in poskrbi, da ta božič ne boste zamudili nobenega tona. S kapaciteto 16 GB boste lahko praznične dneve zapolnili z vsemi zvrstmi glasbe.
Nepozabno zabavo bo pričaral SRS-X2 prenosni brezžični zvočnik z Bluetooth tehnologijo, ki združuje 20 W moči v prenosnem, le 500 gramov 'težkem' ohišju in zagotavlja, da zabava ne ostane doma. S funkcijo vzpostavitve NFC ali Bluetooth povezave z enim dotikom povečajte glasnost in poslušajte glasbo na poti ali kjerkoli pač boste.
Če želite ostati aktivni v lenobnih tednih, ali potrebujete idealnega športnega 'partnerja' po pretiranem prazničnem veseljačenju, izberite Walkman NWZ-WS610, ki podpira zvok visoke ločljivosti, narejen je za vse vremenske razmere in 100-odstotno vodotesen. Dopolnjen z Bluetooth povezavo in daljinskim upravljalnikom v obliki prstana z zaščito proti pršenju omogoča upravljanje med gibanjem. Pritrdite ga na prst ali zapestje in med vadbo izbirajte skladbe. Za aktivnosti v bazenih, naravi ali v telovadnici, da boste novoletne zaobljube opravili z lahkoto in stajliš.

Ni komentarjev:

Objavite komentar