sobota, 08. november 2014

Rdeča preproga: nagrade GQ Men Of The Year Awards 2014

Na četrtkovo gala ceremonijo 16. podelitve nagrad GQ Men Of The Year Awards 2014 je prišel kup svetovno znanih zvezdnikov. Ker je znamka BMW postala uradni partner tretje izvedbe teh nagrad, pa so se Karolína Kurková, Elyas M'Barek, Donald Sutherland in še nekateri drugi zvezdniki na rdečo preprogo kar pripeljali - seveda v vozilih znamke BMW. Kdo vse je še bil tam in kdo je osvojil letošnje nagrade? Berite naprej!
Barbara Becker
Podelitev že 16. nagrad GQ Men Of The Year Awards, ki jih prireja ta slovita revija za moške s slogom, je potekala v čarobnem ambientu berlinske Komische Oper. Gre za počastitev eminentnih nacionalnih in mednarodnih osebnosti iz sveta šovbiznisa, glasbe, družabne scene, športa politike, kulture in mode. BMW je bil uradni partner dogodka, ki poteka v 11 državah, zato je zagotovil tudi transport za slavne z 28 vozili svoje blagovne znamke, med njimi niso manjkali modeli BMW X5 in BMW serije 7 ter tudi vozila z oznako M.
Karolína Kurková
'Gentlewoman of the year' oziroma naj ženska osebnost za letošnje leto je po izboru GQ postala lepotica Karolína Kurková. Supermanekenka pa je, kot se morda še spomnite, tudi ambasadorka vozil BMW, vendar je to le zanimivo naključje v gala četrtkovi zgodbi.
oskarjevec Adrien Brody
filmska legenda Donald Sutherland
Z lovorikami so se ta večer ovenčali še oskarjevec Adrien Brody v kategoriji Mednarodni film (Film International), z nazivom Legende se je okitila resnična legenda hollywoodskega filma, neponovljivi igralec Donald Sutherland, nagrado za mednarodno glasbeno ikono leta je prejel Lenny Kravitz, športnik leta pa je postal nogometaš Miroslav Klose.
James Blunt z ženo Sophio Wellesley
britanski oblikovalec Paul Smith
Na področju socialnih medijev je titulo leta prejel znani pevec in skladatelj James Blunt, v modi je laskavo GQ nagrado leta prejel ikonski britanski oblikovalec Paul Smith. Med 800 in še nekaj povabljenimi častnimi gosti je vredno omeniti še eno posebno legendo, ki je bila ta večer na rdeči preprogi, le da parkirana na štirih kolesih.
Marco Wittmann z BMW M4 DTM Champion Edition
To je bilo vozilo BMW M4 DTM Champion Edition, zmagovalno vozilo letošnje dirke DTM (Deutsche Tourenwagen Masters), ob njem pa je poziral tudi Marco Wittmann, najmlajši DTM šampion vseh časov.
Foto: organizator

Ni komentarjev:

Objavite komentar