torek, 18. november 2014

Philipsove televizorje Ambilight poganja android

Če želite preseči meje tradicionalnega gledanja televizorja, je čas, da se ozrete k napravam, ki jih poganja sistem Android. Ta preko brskalnika Chrome omogoča pregledovanje vsebin na spletu, v trgovini Google Play si lahko omislite dodatne igre in aplikacije, kot sta Facebook in Skype.
Na Cloud TV lahko dostopate do več kot sto najboljših mednarodnih kanalov, s pomočjo Cloud Explorerja pa se povežete na svoj račun Dropbox in izmenjujete vsebine s prijatelji. S pomočjo Androida in lastne domišljije zabavnim vsebinam ni konca. Vas je že zamikalo?
Poleg naštetega se Philipsovi televizorji 4K Ultra HD, ki nam jih je pred dnevi predstavil TP Vision v hotelu Sheraton Four Points, ponašajo s popolnoma ostro sliko in sodobno obliko in funkcijo Ambilight. Novi modeli serij 9800, 9100 in 8800 so najbolj izpopolnjeni televizorji pri Philipsu doslej in navdušujejo s svojimi posebnostmi.
Nagrajena Philipsova kakovost slike Ultra HD prinaša visoko ločljivost, povečano zaznavanje globine, vrhunski kontrast, tekoče in naravno gibanje ter brezhibne podrobnosti. Več kot osem milijonov slikovnih pik in Philipsova edinstvena tehnologija za izboljšavo slike Ultra Resolution zagotavljajo, da vas slika povsem posrka v dogajanje, pri čemer pozabite, da gledate televizijo. Ne glede na izvorno kakovost slike algoritmi pretvorijo predvajane vsebine v ločljivost Ultra HD in zagotovijo ostro sliko.
Jernej Lipuš, TP Vision
Modeli televizorjev 4K Ultra HD s sistemom Android so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah od 2.299 do 4.999 evrov, odvisno od modela. Še več podrobnosti o izdelkih lahko najdete na uradni spletni strani.

Foto: Oto Žan

Ni komentarjev:

Objavite komentar