nedelja, 23. november 2014

Nič več stresa za tvojo kožo, tu je True Perfection

Si zaposlena od jutra do večera? Do neke mere je to zabavno in spodbudno, a posledice divjega življenjskega sloga so naslednje: premalo spiš, ves čas si pod stresom, živiš v onesnaženem okolju in se neuravnoteženo prehranjuješ. No, poleg tebe si to usodo delimo tudi številni drugi sodobni prebivalci planeta. Še ena posledica takega nezdravega sloga pa je kopičenje celičnih nečistoč v koži, kar povzroča izgubo njenega sijaja, neenakomeren ten, neenakomerno teksturo in utrujen videz. Kako si lahko pomagaš?
Kar 80 odstotkov žensk po vsem svetu je mnenja, da je njihova koža obremenjena zaradi hektičnega življenjskega sloga. Oriflamovi strokovnjaki pa so v odgovor odkrili pozitivne lastnosti drevesa perzijskega svilovca. Njegovi izvlečki pomagajo nevtralizirati celične nečistoče, pripomorejo k sijaju kože, enakomernejšemu tenu in svilnato-mehki teksturi.
To učinkovino iz drevesa perzijskega svilovca vsebuje tudi nova Oriflamova linija True Perfection, namenjena je ženskam med 25. in 35. letom, ki želijo popolno kožo brez kompromisov. Tri od štirih žensk so v testirnajih opazile, da je njihova koža lepša po samo dveh tednih redne uporabe linije.
Ta vsebuje štiri različne izdelke. Najprej je tu serum za popolno polt, ki poskrbi za lepši sijaj kože, deluje pa tudi na dolgi rok. Učinkovit serum poživi kožo, ki je pod stresom in je videti utrujena. Obogaten je z InstantGlow kompleksom, ki v trenutku poskrbi za enakomernejši ten kože, polepša sijaj in zmanjša vidne znake utrujenosti. Tu sta še dnevna in nočna krema, ki poskrbita za enakomernejši ten kože.
Osvežilna krema za predel okoli oči pa deluje proti temnim podočnjakom, odpravlja prve izrazne gubice in zabuhlost okoli oči. Če si še mlada, a kljub temu včasih čutiš, da življenje tvoji koži ne prizanaša, lahko še več uporabnih informacij o novi liniji najdeš na tej spletni strani ali v zgoraj pripetem videu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar