četrtek, 27. november 2014

Nagradna igra: moški in ženski parfum Oriflame

Tako ženske kot moški dišave uporabljajo že tisočletja za izboljšanje počutja in za večjo privlačnost pri nasprotnem spolu. Prava dišava poudari našo osebnost, nam da moč zapeljevanja in nas včasih preprosto zgolj osreči. Ne pravimo zaman, da bi lahko s pravo dišavo osvojili svet, saj to ni daleč od resnice.
 
Priložnost, da osvojite lepo nagrado, vam s podjetjem Oriflame ponujam tudi v današnji nagradni igri, kjer lahko z malo sreče zadanete moško ali žensko dišavo. Na razpolago sta namreč dve, moška toaletna voda Be the Legend in ženska parfumska voda Amber Elixir.
Be the legend je samozavestna, vnemirjujoča, a sproščena dišava zanj, ki poskrbi za izražanje njegovega značaja. Parfumska mojstrica Natalia Gracia-Cetto je ustvarila vonj za urbanega moškega, ki je ujet v očarljivo nemirnost svojega življenja in zvesto sledi svoji poti. Srce dišave je usnje. Kot žarek svetlobe se dišava umešča v tok najbolj dinamičnih mest. Fuzija bergamotke z jabolkom in kardamomom prinaša sodobnost in neodvisen značaj, muškatni orešček ter geranija orišeta možatost, ki jo še bolj poudari moč usnja. Kot nočna vožnja po mestu tudi ta dišava oriše odtenek uporništva. Živahni jantar njega in njegovo dišavo pelje na pisano potovanje, medtem ko surov vetiver in topla semena tonke poskrbijo za njegovo edinstvenost.
Amber elixir zanjo je esenca mamljivosti in dišava, ki te v trenutku postavi v središče pozornosti. Vonj je navdihnila očarljiva lepota jantarja, ki je povezana z lepoto žensk - čutnost, elegantna ženstvenost, toplota, razkošje, hkrati pa mirnost in prijetna atmosfera. Amber Elixir izraža privlačno auro spokojnosti. To je dišava, ki uteleša skrivnosten in zapeljiv šarm ženske narave. Kot puščavsko sonce na obzorju je obdana z zlatim sijem skrivnostnih luči. S to dišavo boste uživali na vsakem zmenku, vsi vaši spomini bodo imeli vonj in čutnost jantarja. Te noči še dolgo ne boste pozabili. Več o dišavah s popdisom Oriflame lahko najdete na njihovi spletni strani, kjer v katalogu št. 16 dobite ideje za praznična obdarovanja ali za lastno lepotičenje v prihajajočih prazničnih dneh. Na njej se lahko seznanite tudi s popolnoma novo dišavo zanjo, ki je v teh dneh ugledala luč sveta.
Konkretno 'skrivnostno' dišavo bom kmalu predstavila, v tokratni nagradni igri pa kot rečeno podarjamo moški vonj Be the Legend in žensko dišavo Amber Elixir. A da bi se lahko potegovali za eno od nagrad, morate pravilno odgovoriti na vprašanje: Katera je nova ženska dišava s podpisom Oriflame, ki so jo navdihnile legende o Kleopatri? Da odgovora ne bo pretežko najti, si rešitev oglejte v pripetem videu. Pravilen odgovor in svoj naslov pa mi do petka, 5.12.2014 pošljite na že znani naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in potem le še držite pesti zase. Srečno!

2 komentarja:

  1. Izžrebana sta Rok Kopše, Ljubljana (moška dišava) in Diana Ikič, Trzin (ženska dišava), obema iskrene čestitke!

    OdgovoriIzbriši