petek, 07. november 2014

NAGRADNA IGRA: 5x lak ZOYA po tvoji izbiri!

Laki ZOYA niso samo modna, ampak tudi zdrava odločitev. Zanje se odločajo ženske, ki skrbijo zase in za naravo, posebej bodoče mamice. ZOYA laki za nohte so prejeli že številne nagrade za izjemno obstojnost, vrhunsko kakovost, širok barvni izbor ter prijaznost do ljudi in okolja. Ni presenetljivo, da Zoya lake lepotni in modni uredniki radi uvrstijo v svoj izbor, obenem je znamka prisotna na vseh večjih modnih dogodkih, kot so razni tedni mode (Fashion week), na modnih snemanjih in stylingih, lake Zoya pa nosijo tudi znane modne ikone.
odtenek MASON
Če lakov Zoya do sedaj še nisi poznala, imaš v tej nagradni igri možnost, da zadaneš enega od najlepših odtenkov iz aktualne Zoyine jesensko-zimske kolekcije, da se boš lahko tudi sama, na svojih nohtih, prepričala o njihovi izjemni kakovosti. Ti laki so, kot pravijo v svetu kozmetike, BIG5FREE, so ultra dolgo obstojni proizvodi brez kakršnihkoli škodljivih snovi, saj formule ne vsebujejo formaldehida, formaldehidne smole, toluenov, ftalatov (DBP) in kafre.
odtenek NOEL
ART OF BEAUTY, krovno podjetje blagovne znamke ZOYA, sta leta 1986 ustanovila zakonca Zoya in Michael Reyzis. Njuna skupna vizija je bila voditi majhen salon za nego nohtov, ki pa je hitro prerasel v Spa center z alternativnimi naravnimi tretmaji za nego naravnih nohtov. Danes ZOYA predstavlja enega najbolj inovativnih proizvajalcev izdelkov za nego naravnih nohtov.
odtenek NEVE
Kakšna je zgodba te znamke? Zoya Reyzis je bila pianistka iz Rusije, ki je leta 1979 emigrirala skupaj z možem v ZDA. Takrat je tudi dobila licenco za kozmetičarko. Svet kozmetike je bil v razvoju in je ponujal lepe možnosti za razvoj kariere. Zoya Reyzis je vsak dan dolge ure preživela v salonu, zato je potrebovala naravne proizvode, s katerimi bi lahko brez skrbi opravljala svoje delo. Veliko vloženega truda, težnja po najboljši kvaliteti ter blagodejnih naravnih tretmajih, so tudi Zoyinega moža, ki je po izobrazbi kemik, prepričale, da je na trgu potreba po omenjenih izdelkih velika. Michael je povzročil pravo revolucijo v industriji, ko je ustvaril prvi hitro sušeči nadlak in dolgo obstojen barvni lak za nohte.
odtenek CHANNING
Danes Zoya, Michael in njuni sodelavci ustvarjajo izdelke najvišje kakovosti, ki so na voljo v izbranih veleblagovnicah, salonih ter wellness & SPA centrih. Zoya je bila prva, ki je iz svojih formul odstranila škodljive sestavine, kot so formaldehidi, tolueni in (DBP) ftalati ter razvila napredno in učinkovito formulo, ki zagotavlja dolgo obstojnost lakov na naravnih nohtih. Vsi ZOYA izdelki so tudi primerni za vegane in za nosečnice in niso testirani na živalih. Z več kot 300 odtenki boš pri Zoyi našla pravo nianso za vsako priložnost.
odtenek GIOVANNA
Da boš lahko sodelovala v nagradni igri, mi na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do petka, 14. novembra, pošlji svoje podatke, vključno z naslovom, napiši, kateri odtenek si želiš in odgovori na nagradno vprašanje, ki se glasi: Kateri revolucionarni proizvod Zoya je Michael Reyzis kot prvi ponudil na trgu? Odgovor seveda najdeš v članku. Veliko sreče pri žrebu!

1 komentar:

  1. Hvala za vse odgovore, odziv je bil zelo velik, vendar je na voljo 5 nagrad in žreb jih je razdelil takole. Odtenek Mason prejme Maja Remec, Renče; odtenek NEVE prejme Simona Ribič, Maribor; odtenek Channing prejme Larisa Golob, Murska Sobota; odtenek Giovanna prejme Silvija Talaber, Bogojina; in odtenek Noel prejme Maša Muster, Ljubljana. Iskrene čestitke!

    OdgovoriIzbriši