četrtek, 06. november 2014

L'OCCITANE predstavlja ARLÉSIENNE, novo kolekcijo za praznike

Z današnjim dnem v trgovine prihaja L'OCCITANEOVA nova dišavna kolekcija ARLÉSIENNE, ki bo zaznamovala prihajajoče praznične dni. Arlésienne, ženska iz Arlesa, je posebna in pusti pečat, njeno prisotnost se čuti še dolgo po tem, ko odide.
L'OCCITANE je poskrbel za dišeče praznike z novo kolekcijo ARLÉSIENNE
Po zraku se vije njena dišavna sled in naznanja novo simfonijo, v kateri se spajajo esence treh cvetlic, žarečih kot enigmatična osebnost Arlésienne: ognjevit temperament žafrana, elegantna milina vrtnice in subtilna skrivnostnost vijolice.
Arlésienne je s svojo neponovljivostjo prebudila ustvarjalnost in navdihnila številne umetnike, od Van Gogha in Picassa do Bizeta. Graciozna ženska z juga Francije si z L'OCCITANOM deli več kot le svoje korenine. Njen značaj in močna vez s pokrajino ter tradicijo je navdihnila L'OCCITANE pri snovanju nove dišavne kolekcije ARLÉSIENNE.
nova toaletna voda Arlésienne
V toaletni vodi Eau de Toilette Arlésienne je ujeta ženstvena simfonija treh cvetlic, ki jo je navdihnila živobarvna obleka te skrivnostne ženske iz Arlesa. Elegantno vrtnico iz Grassa nadgradita subtilna vijolica in ognjeviti žafran iz Provanse, ob akordih šmarnice in sandalovine. Za stekleničko s 75-ml dišave bo treba odšteti 50,80 evra.
parfum v mazilu - omejena izdaja
Kolekcijo bo pospremil parfum v mazilu Arlésienne, v omejeni izdaji, ki kožo nežno odišavi s prefinjenim vonjem (njegova cena je 9,70 evra) in še več negovalnih izdelkov, med katerimi velja posebej omeniti svilnato olje za telo Arlésienne, tega odlikuje lahka in prosojna tekstura. Olje bo telo in lase negovalo ter jih ovilo v čutno dišavno tančico (cena 29,50 evrov).
svilnato olje za telo in lase
Ritual z dišavno zgodbo Arlésienne lahko začnete s kremo za prhanje Arlésienne (250 ml za 14,70 evra), po njem pa telo negujete z lepotilnim mlekom za telo Arlésienne, ki je obogateno s karitejevim maslom in navlaži ter zmehča kožo (23,40 evra). Po nanosu mleka ob prazničnih priložnostih uporabite še lepotilni puder Arlésienne, prav tako v omejeni izdaji, ki telo ovije v svetlečo tančico, ta naredi kožo svilnato mehko in sijočo. Njegova dišava razkriva temperamentne in skrivnostne note vrtnice, vijolice in žafrana (cena 35,60 evra).
lepotilni puder za telo
Za piko na i nanesite balzam za zapeljive ustnice Arlésienne (ustnicam podari mavričen sijaj in jih nežno odišavi, cena 7,60 evra), na roke pa žametno kremo Arlésienne, ki je obogatena z vlažilnimi sestavinami naravnega izvora, ter pomaga nahraniti in zmehčati roke.
parfumsko milo
Kolekcijo dopolnjuje še parfumsko milo Arlésienne, ki nežno očisti roke in telo; svoj delovni ali domači prostor pa lahko napolnite z vonjem po temperamentnih in skrivnostnih notah vrtnice, vijolice in žafrana s pomočjo parfumske sveče Arlésienne, ki prav tako prihaja v omejeni izdaji (cena: 27,50 evra, na sliki spodaj).
Vse izdelke dobite na prodajnih mestih L'OCCITANE, v izbranih prodajalnah Müller v Sloveniji ali na spletni strani www.loccitane.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar