torek, 11. november 2014

Ekskluzivno: Gerard Butler za Hugo Boss BOTTLED

Pri dišavah BOSS so za ambasadorja dišave BOSS BOTTLED izbrali priljubljenega igralca Gerarda Butlerja. Šarmantni Gerard se tako pridružuje skupini ambasadorjev dišav BOSS in bo nastopil v novi televizijski ter tiskani oglaševalski kampanji, ki jo bomo lahko zasledili že prav kmalu v teh jesenskih dneh, toda prve fotografije iz zakulisja si lahko že prej ogledate v nadaljevanju.
Butler je moški, ki uteleša sodobno možatost 21. stoletja in zato je dobra izbira za obraz dišave BOSS BOTTLED. "Imenovanje za ambasadorja ikonske razkošne blagovne znamke, kot je BOSS, je zame izjemen kompliment," pravi Butler. "Vedno sem občudoval klasično in sodobno privlačnost te blagovne znamke, ki jo skušam vnesti tudi v svoj osebni slog. Dišava BOSS BOTTLED v sebi skriva to esenco preproste prefinjenosti, ki jo lahko vsak moški vnese v svoje vsakodnevno življenje."
Tudi vodstvo podjetja je izreklo dobrodošlico Gerardu Butlerju. "Dišava BOSS BOTTLED slovi po tem, da s seboj prinaša uspeh, prepričana, da je uspešnost lastnost moškega, ki se samozavestno spoprime z vsem, kar prinese življenje. Gerard Butler je tak moški. Njegova pot do uspeha je nenehno razvijajoče se potovanje, ki se ga loteva s samozavestjo in odločnim elanom. Zelo smo navdušeni, da bomo sodelovali z njim," je razkril Guillaume Tardy, vodja globalnega trženja pri BOSS dišavah.
Kot se spomnimo, je Gerard Butler nadarjen igralec, ki ga odlikuje ne le osupljiv šarm, ampak tudi smisel za humor. Gledalce je navdušil z raznolikimi vlogami. Pred kratkim je končal snemanje filma Gods of Egypt, v katerem igra tudi Nikolaj Coster-Waldau, film pa je režiral Alex Proyas.
Gerardov žametni glas lahko poslušamo tudi v risanem filmu Kako izuriti svojega zmaja 2, v vlogi Stoika. Sicer se  polno zaposleni igralec zdaj ukvarja še s produkcijo filma The Septembers of Shiraz, ki v tem času nastaja v Bolgariji, poleg tega se pripravlja na snemanje še več filmov, med katerimi sta tudi London has fallen in Geostorm (za produkcijsko hišo Warner Bros).
Nova kampanja za dišavo BOSS BOTTLED je za Gerarda Butlerja prva, v kateri se pojavi kot ambasador kakšne moške dišave, in kot je očitno, se je tudi v tej vlogi odlično znašel ter jo odigral tako, kot zna - prepričljivo ter s karizmo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar