petek, 03. oktober 2014

Vikend styling: Jesenski blue(s)

Ah, ta modrina, ki spominja na najlepše stvari - morje in jasno nebo, denimo. Modra pomirja, zlahka jo kombiniramo in to jesen je zaželena v naši garderobi. Jaz jo obožujem in meni podobnih je še veliko. Uravnotežite modro z belo za zazpozneli dopustniški občutek, z bež in kameljo ali s črno za gosposki videz, z aktualnimi rjavimi odtenki, da pokažete poznavanje modnih zakonitosti in z ognjeno rdečo barvo ali z oranžno za še bolj trendi poudarek.
Christian Dior, jesen-zima 2014/15
Vsekakor se lahko tudi od glave do pet oblečete v modro barvo, tovrstni 'total look' je super moden, kot so nam za jesen in zimo dokazali številni kreatorji, od Elieja Saaba in Calvina Kleina do Christiana Diorja in Georgesa Hobeike.
Trend boste najbolje posnemale z nakupom zimskega plašča v modri barvi s širokim ovratnikom. Moj stilski predlog za videz v modrem tokrat sestavljajo volnen plašč znamke Roland Mouret, potiskana obleka Michael Kors, gležnjarčki iz semiša Jimmy Choo in usnjena torba Miu Miu.
Ne pozabite, da modra barva lepo pristoji samo na popolno naličen obraz. Ustnice zato poudarite s šminko Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick v odtenku Red Organza, veke pa naličite z novim senčilom za veke Clarins Ombre Matte, iz nove jesenske kolekcije ličil, ki so jo poimenovali Ladylike. Na lička nanesite kremno rdečilo za lička ARTDECO v odtenku Creamy Love, nohte pa obarvajte z lakom iz nove jesensko-zimske kolekcije NORDIC by OPI v odtenku z igrivim imenom GoingMyWayorNorway.

Ni komentarjev:

Objavite komentar