četrtek, 02. oktober 2014

Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon za osveščanje o raku dojk

Kot vsako leto je oktober spet obarvan v rožnato, v znak podpore boja proti raku dojk. Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let v oktobru s posebno različico mobitela Pink Ribbon podpirata Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna.
S posebno akcijsko ponudbo bosta združenju tudi letos namenila 10 evrov od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon, ki bo ekskluzivno na voljo v Telekomovih centrih od 1. oktobra dalje. Telekom Slovenije in Samsung želita na ta način prispevati k zagotavljanju čim večjih možnosti za zgodnje odkritje raka dojk, takojšnje in učinkovito zdravljenje ter rehabilitacijo. Vsak kupec mobitela bo ob nakupu prejel tudi darilo – beležnico Moleskin.
Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon je eleganten in vsestransko uporaben mobitel, ki uporabnikom omogoča hiter dostop do e-pošte in zanesljiv dostop do interneta (ojačevalnik hitrosti prenosa združi LTE- in WiFi-hitrosti za prenos datotek), ob tem ga odlikujejo izboljšana funkcija za varčevanje z baterijo, merilec srčnega utripa in čitalec prstnih odtisov. Z manj kot 7 mm debeline Galaxy Alpha spada med najtanjše naprave družine Galaxy.
V združenju Europa Donna so večletnega sodelovanja s Telekomom Slovenije in Samsungom veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, pravi, da želijo v Europi Donni z akcijo Pink Ribbon osveščati javnost o raku dojk, najpogostejšem raku pri ženskah, in spodbujati ženske, da si vsak mesec redno samopregledujejo dojke, od poznih najstniških let naprej. "Hkrati s tem želimo najširšo javnost osveščati o pomenu zdravega načina življenja za ohranjanje zdravja vsakega posameznika. Telekom Slovenije in Samsung s svojo podporo prispevata k uspehu naših aktivnosti," pravi Senčarjeva.
Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon bo od 1. oktobra dalje pri Telekomu Slovenije ekskluzivno na voljo v akcijski ponudbi, in sicer ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev z obročnim plačilom 20,50 evra mesečno. Novi naročniki interneta SiOL oziroma izbranih paketov, ki vključujejo internet SiOL, pa lahko v akcijskem obdobju do 11. novembra prejmejo BON 200 EUR, s katerim dobijo omenjeni mobitel že za 12,16 evra na mesec.
Ženskam je brezplačno na voljo tudi aplikacija Zaupaj svojim rokam za preventivno samopregledovanje dojk. Aplikacija na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu samopregledovanju in je na voljo za pametne mobitele, tudi za Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon z operacijskim sistemom Android. Brezplačno aplikacijo si uporabnice enostavno naložijo prek spletne trgovine Google Play. Več o aplikaciji je na voljo na spletni strani​ breast-test.com.

Ni komentarjev:

Objavite komentar