petek, 24. oktober 2014

Popravi posledice nenaspanosti z AvantAge Nuit

Zaspanke in zaspanci, ki spijo več kot 7 ur na noč, so na videz tudi do 4 leta mlajši kot tisti, ki spijo samo 5 ur na noč. Tako vsaj pravi raziskava. In zakaj spimo vse manj? Razlogov je veliko... mogoče tudi zaradi naraščajočega gospodarskega pritiska v kombinaciji s hedonističnim pristopom noč postane kraj, ko se sprostiš in olajšaš vseh stresov, ki so se nabrali preko dneva.
Toda čas, utrujenost in prekomerno delo pustijo sledi na koži, ki jih je težko popraviti. Že ko se prebudiš, lahko zgleda tvoja koža utrujeno in pusto. AvantAge Nuit s podpisom Matis je nočna krema, ki obljublja, da deluje kot "nadomestilo" za pomanjkljiv spanec. Krema deluje preko noči, ko koža počiva, medtem pa nadomesti in stimulira funkcije kože, ter ji povrne sposobnost naravne zaščite proti utrujenosti. Pomaga pri spodbujanju potenciala naravne obrambe kože in opravi z znaki utrujenosti (zabuhlost, črni kolobarji, siva polt, slaba regeneracija, ohlapna koža).
V njej je kompleks ChromoSkin, ki optimizira naravno obnovo kože, kar preprečuje izgled blede in utrujene kože. Koža bo, pravijo pri Matisu, zjutraj videti spočita, kot da smo se dobro naspali. Zvečer nanesi na očiščen obraz in vrat, izogni se področju oči. Krema je namenjena mlajšim uporabnicam, njena priporočena cena je 69,90 evra.
Če želiš okrepljene učinke pomlajevanja, kombiniraj ta izdelek z Matisovim eliksirjem mladosti CELL EXPERT, ki deluje na matične celice. Namenjen je vsem tipom kože in vsem nad 25. letom starosti, moškim in ženskam ter za vse tipe kože. Ključna sestavina je MatiStem CC, izdelan iz izvlečka izvornih celic bele vrtnice. Izvorne celice rastlin v kozmetiki veljajo za najsodobnejše anti-age substance.
Rastlinski ekstrakt belih vrtnic je bogat vir beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov, ki prispevajo k obnavljanju in zaščiti kožnih celic. V mesecu oktobru kupce tega izdelka na vseh prodajnih mestih čaka 25-odstotni popust ob nakupu izdelka (Beautique, Maxi in Nama). Časa imaš torej še dovolj, da se spoznaš s to anti-age inovacijo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar