sobota, 25. oktober 2014

Novo pri nas: nakit Michael Kors!

Ponudba podjetja Slowatch je minule dni postala bogatejša za prestižni Michael Kors nakit. Le kdo ne pozna te znamke? Michael Kors je med Slovenkami zelo priljubljen, pa naj gre za modne dodatke s tem imenom (recimo tako priljubljene torbe), ali pa oblačila. Slog oblikovalca Michaela Korsa je vedno dišal po lagodnosti in ležernem jetsetterstvu. Z nakitom Michael Kors pa je luksuz le postal nekoliko dostopnejši tudi širšim množicam. V novi jesenski kolekciji boste našli prstane, uhane in verižice, največji poudarek pa je na zapestnicah, ki se odlično kombinirajo z Michael Kors urami.
samo delček bogate izbire v trgovini
Jesenske kolekcije, večinoma v zlatih in bakrenih odtenkih, so predstavili v poslovalnici v nakupovalnem centru Supernova Rudnik. Častna gostja medijskega dogodka je bila nadvse privlačna Nadiya Bychkova, ta je, kot je znano, tudi aktualna svetovna prvakinja v kombinaciji kar desetih plesov (skupaj s plesnim partnerjem Miho Vodičarjem). Lepotica, ki jo poznamo tudi z manekenskih pist, je postala ambasadorka Michael Kors nakita v Sloveniji.
od leve proti desni: Matjaž Šteblaj, Slowatch, Nadiya Bychkova in Matej Bregant, Slowatch
Prelepa Nadiya je zanesljivo prava izbira za to vlogo, saj predstavlja Michael Korsovo sodobno in glamurozno žensko z večplastnim stilom, ki je samozavestna ter aktivna in izstopa na večerni zabavi ali na ulici po vsakodnevnih opravkih. Tudi vas bodo z nakitom Michael Kors zagotovo vsi opazili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar