torek, 14. oktober 2014

Nina Šušnjara oblikovala ovitke za Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha, najbolj moden telefon znamke Samsung, je postal še drznejši z omejeno serijo ovitkov, ki jih je oblikovala Nina Šušnjara. Spoznali smo jih včeraj, na posebnem dogodku pred podelitvijo Elle Style Awards, v prostorih SNG Opera v Ljubljani.
Samsung Galaxy Alpha je telefon, ki se ponaša s prefinjenim in podrobno oblikovanim kovinskim ohišjem, zato se spodobi, da dobi prav poseben modni dodatek. Ta je nastal v sodelovanju z Nino Šušnjara, priznano slovensko modno oblikovalko mlajše generacije. Z njenimi ovitki je telefon dobil pridih ustvarjalnega modnega sveta.
oblikovalka Nina Šušnjara in Bernard Purkart
Galaxy Alpha združuje eleganco in praktičnost; končni rezultat svežega pristopa pri oblikovanju je trendovska naprava, ki je kompaktna in funkcionalna. Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, je ob predstavitvi sodelovanja s Šušnjaro povedal: "Galaxy Alpha s kovinskim ohišjem z zaobljenimi robovi ter mehkim reliefnim hrbtiščem predstavlja podobo, ki smo jo želeli s sodelovanjem nadebudne Nine Šušnjara še dodatno poudariti in nadgraditi."
Kje je mlada oblikovalka poiskala navdih? "V prvi vrsti je bil navdih že sam telefon. Odločila sem se, da si ga želim 'obleči' na čim bolj nepričakovan način. Želela sem, da kreacija izžareva živost in je čim bolj stvarna. Zato sem uporabila materiale iz okolja, to so kamen, les in kovina, ki so že tako in tako velik del mojega oblikovanja. Kot zanimivost naj povem, da so vsi krojni deli na ovitku hkrati krojni deli mojih uhanov, ki se z ovitkom popolno skladajo, kar je le še dodatno potrdilo, da sva si s telefonom Samsung Galaxy Alpha enostavno namenjena," je Nina Šušnjara z nalezljivim smehom spregovorila o procesu ustvarjanja.
Nina Šušnjara v družbi prijateljice Tjaše Kokalj
Telefon je že brez ovitka nekaj posebnega, a s kreacijo Šušnjare bo zagotovo še bolj opažen v našem modnem svetu, ki je sicer majhen, a vseeno zanimiv. Vizualno ravnovesje telefona se odraža s popolnim kontrastom med privlačno svetlečim kovinskim robom ter blagimi matiranimi površinami. Z manj kot sedmimi milimetri debeline je Galaxy Alpha ena najtanjših naprav družine Galaxy vseh časov, zaradi kompaktne oblike in majhne teže pa je tudi preprost za upravljanje.
V telefonu Galaxy Alpha je kljub presenetljivi tankosti nameščena vrhunska strojna in programska oprema, ki jo uporabniki pričakujejo pri vodilnih napravah Galaxy. Zaslon HD Super AMOLED s premerom 11,9 centimetra, napredna kamera in visoko dinamično območje, s katerim je gledanje vsebin in fotografiranje popoln užitek, je le nekaj značilnosti telefona Galaxy Alpha. Dodane so še inovativne in priljubljene funkcije, kot so varčevanje baterije Ultra Power Saving Mode, S Health, čitalec prstnih odtisov, zasebni način Private Mode ter povezljivost s Samsungovimi najnovejšimi nosljivimi napravami Gear Fit, Gear Live in Gear 2.
Galaxy Alpha je v Sloveniji v prodaji od 26. septembra letos, na voljo v črni (Charcoal Black), beli (Dazzling White), zlati (Frosted Gold), srebrni (Sleek Silver) in modri (Scuba Blue) barvi. Ko ga boste oblekli še v ovitek Nine Šušnjara, boste zares izstopali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar