sobota, 18. oktober 2014

Lep je dan z laki Jessica: pogum za vse, ki se srečajo z rakom dojk

Europa Donna Slovenija je z Avonom in drugimi podporniki pripravila projekt 'Lep je dan', s katerim v okviru rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk, osveščajo o tej bolezni. Na Dan zdravih dojk, 15. oktobra, so nas opozorili, da je življenje čudovito in da je lahko vsak dan lep tudi, če se spopadaš z boleznijo.
Pesem Lep je dan je v živo zapela Anja Rupel, plesali so plesalci plesne šole Bolero in članice Europe Donne, za koreografijo je poskrbel Matevž Česen, medtem ko je program povezoval voditelj Vid Valič.
Anja Rupel in Vid Valič
Podjetje Bizjan&Co, ki je ekskluzivni zastopnik za naravno nego nohtov Jessica za Slovenijo, je kot vsako leto podelilo ček za 1000 evrov slovenskemu združenju Europa Donna. V imenu združenja ga je sprejela njegova dolgoletna predsednica Mojca Senčar.
Slavica Bizjan in Mojca Senčar
Na prireditvi je prisotne pozdravil tudi Toni Balažič, predsednik uprave družbe Mercator in direktorica blagovnice Maxi, Katja Mihelič. Do konca oktobra si v Maxi klubu lahko ogledate še razstavo fotografij, ki jih je posnel fotograf Tomaž Levstek z bolnicami in ozdravljenkami Europe Donne in s katero želijo opozoriti na pomen skrbi za zdravje svojih dojk. Videospot Lep je dan, ki je nastal v režiji Žige Zupančiča&Blueroom, v njem pa nastopa tudi priznana slovenska manekenka Jana Koteska, ki je tudi sama dobila boj z rakom dojke, si lahko ogledate v slovenski in angleški verziji na Youtube linkih.
Toni Balažič z lastnikoma podjetja Bizjan&Co
Posebej za oktober so pri Jessici ustvarili kolekcijo lakov za nohte, imenovano Pink Speaks. Kolekcija Pink Speaks je lep in neizrečen opomnik na podporo in upanje, da bi dokončno našli zdravilo. Omejena kolekcija, ki jo je osebno izbrala ustanoviteljica znamke Jessica, je poklon pink barvi. V njej so predstavljeni trije novi odtenki z opogumljajočimi imeni: Encourage (svetlo roza), Inspire (temno roza) in Believe (roza nadlak z bleščicami).
na voljo samo v oktobru: Pink speaks kolekcija
Tudi po koncu oktobra si lahko pri Jessici omislite enega od zanimivih odtenkov iz nove kolekcije Jesen v New Yorku. Ta je polna bogatih tonov in živahnih odtenkov, saj je jesen tudi Jessicin najljubši letni čas v New Yorku. "Letos je postala moja muza, ki me je navdihnila pri ustvarjanju nove barvne kolekcije," je povedala Jessica Vartoughian, lastnica in ustanoviteljica znamke. V šest bogatih odtenkov je ujeta živahnost jesenske pokrajine v New Yorku.
aktualna jesenska kolekcija 'Jesen v New Yorku'
Odtenki, ki vas bodo navdušili, so Broadway Bound (briljantno rdeča), Blue Harlem (kraljevsko modra), Mad Za ​​Madison (kakavno rjava), Meet Me At The Plaza (temno olivna), NY State Of Mind (siva) in Soho In Love (nežno roza). Katera barva bo vaš jesenski favorit? Meni se je v oko zapela NY State of Mind - tako zelo primerna za uglajene gospodične, saj se siva božansko poda tudi k rdečemu plašču, letošnjemu must-have modnemu kosu. Igrajte se, plešite, ličite, uživajte življenje, samo eno je. (In redno si pregledujte dojke. Vsak mesec!).

Foto: Katja Kodba/Mediaspeed in Tomaž Levstek

Ni komentarjev:

Objavite komentar