nedelja, 05. oktober 2014

Drzni vzorci in barve v novi kolekciji adidas Originals

V trgovine je prišla nova kolekcija adidas Originals za jesen/zimo 2014, ki prinaša številne novosti za ljubitelje edinstvenega stila. V prihajajočih mesecih vas bodo prepričali drzni vzorci, retro športni detajli in fuzija igrivih ter osupljivih barv. Modne gurmanke boste navdušene nad dejstvom, da so bile številne kolekcije narejene v sodelovanju z znanimi imeni ter oblikovalci.

Oblačila

kolekcija za moške
Ljubitelji igrivih motivov, vpadljivih barv in edinstvenega dizajna bodo prišli na svoj račun in se tako uprli jesenski sivini ter enoličnosti. Linija Farm (ta je tudi na uvodni sliki) bo z eksotičnimi motivi brazilskega deževnega pragozda ter z barvnimi kombinacijami neokrnjene narave prepričala predstavnice nežnejšega spola. Udobne majice in trenirke namreč prinašajo val svežine, ki bo v zimsko garderobo vnesel sončne žarke tropskega raja ter jo preoblikoval v pisan brazilski karneval.
nova NBA linija za ženske
Za pestre vzorce bodo poskrbele edinstvene majice, pajkice in jope s kapuco iz linij Zebra in Camo, ki prinašajo neustavljivo udobje in vrhunski dizajn. Ljubiteljice večne klasike pa se bodo razveselile razkošnih majic iz linije Originals Porsche Design, ki združujejo klasično črno-belo kombinacijo s Porsche potiski. Z novo linijo NBA za ženske pa bo moško-ženska modna delitev postala stvar preteklosti. Majice preprostega dizajna, zaznamovane s košarkarskim stilom, bodo razveselile vse, ki prisegajo na fantovski stil in močno ter samozavestno držo.

Obutev

ZX Flux
Kultni copati ZX Flux so se letos vrnili k osnovnemu konceptu in odvrgli vse, kar je bilo odvečnega, ter tako pustili dovolj prostora za modno izpoved njihovih lastnikov. Medtem ko novi modeli prinašajo fuzijo barv in nenavadnih vzorcev, klasične modele krasijo živalski vzorci.
Originals Porsche Design
Copati iz linije Farm s poletno kombinacijo bele in mornarsko modre slavijo čare poletja ter se odločno borijo proti jesenski sivini, črni copati iz linije Originals Porsche Design pa bodo več kot prava izbira tako za casual kot tudi formalne priložnosti.

Modni dodatki

S kolekcijo jesen/zima 2014 adidas premierno predstavlja sodelovanje s slovitim italijanskim dvojcem Carnovsky, ki je oblikoval edinstvene torbe za novo linijo RGB. Oblikovalca, ki sta znana po umetniških instalacijah iz razburljivega sveta flore in favne, sta se pri ustvarjanju poigrala z različnimi vzorci ter klasičnimi barvami.
Modni dodatki iz nove kolekcije Farm bodo raznežili tudi ljubitelje cvetličnih vzorcev, ki bodo med torbami s tropskim motivi zlahka našli nekaj za svoj okus in potrebe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar