sreda, 08. oktober 2014

Chloé Love Story diši po novi ljubezenski zgodbi

Znamka Chloé navdušuje z novo, romantično zapeljivo dišavo Love Story. Na prijetnem in sproščenem dogodku smo predstavniki sedme sile zaklenili vsak svojo 'ključavnico ljubezni' s svojim podpisom na kovinsko ograjo. Ogledali smo si nastop plesalk iz skupine Dream Team in se podali z ladjico na plovbo po Ljubljanici.
Kaj imajo skupnega Mesarski most, plovba po Ljubljanici in ljubezen? Novo dišavo znamke Chloé Love Story, ki so nam jo na očarljiv način predstavili v okolju zaljubljencev (na Mesarskem mostu v zgodovinskem središču Ljubljane) in na barki Lea med plovbo po Ljubljanici.
Natali Duhovnik z Niko Veger
Tudi nas je očarala, ta naša prestolnica, ki smo si jo lahko ogledali s popolnoma drugačne perspektive, kot smo sicer vajeni. Ob božanju sončnih žarkov smo se zaljubili, tokrat v novo dišavo Chloé Love Story in njeno sodobno ljubezensko zgodbo.
Odločitev za predstavitev nove dišave Chloé Love Story na ladjici, na sproščujoči plovbi po Ljubljanici, je bila odlična! Ekipe Chloé Slovenija - Barbara Adlešič, Živa Šivavec in Natali Duhovnik iz podjetja Everet International - je poskrbela, da smo na ta sončen dan v Ljubljani preživeli čarobno popoldne. Nova dišava, ki kar prekipeva od ljubezni, zapeljivosti in romantike, pa je tudi že na voljo v izbranih slovenskih parfumerijah.
Žiga Colja
Dragica Sušnik
Kako smo se imeli - predstavitve smo se poleg edinega moškega predstavnika, Žige Colja, udeležile številne lepotne novinarke in urednice, med njimi Petra Kancler, Ajda Sitar, Nika Veger, Karin Bizjak, Anela Šabanagič, Eva Ahačevčič, Miša Vugrinec, Irena Lušičič, Mateja Kristanič in spodaj podpisana Dragica Sušnik, v družbi Chloé Love Story, si oglejte na fotografijah. Zapeljiva esenca na mostu zaljubljencev, Mesarskem mostu v Ljubljani, je v zraku dišala še dolgo, dolgo po našem odhodu.
In kakšna je zgodba, ki stoji za dišavo? Noč v Parizu, blišč luči, odmev glasbe. Množica in…ona. To je njena noč. Opazi jo, njune oči se srečajo, očaran je. Ona je Clémence Poésy. Love Story je moderna zgodba o zapeljevanju, med njo in njim, ko si prekrižata pot. Svežina nerolija jo osvetli, postavi v središče množice.
Čutnost pomarančnega cveta ga privlači. Mešanica ženstvenega jasmina stephanotis, rože sreče, jo naredi neustavljivo privlačno. Na njeni koži zapleše cedrovina. Ljubezenska zgodba je sveža in seksi. Simbolj njune ljubezni je ključavnica. Kot dragocen kovinski dragulj, olepšan s steklom. Love Story je izraz moderne ženske, Chloé ženske.
Foto: Peter Irman

Ni komentarjev:

Objavite komentar