ponedeljek, 13. oktober 2014

Anja Rupel ohranja mladosten videz z Vichy Liftactive

Spoznali smo novo generacijo anti-age nege, Vichy Liftactiv Supreme, inovacijo proti staranju kože. Na dogodku Vichy za novinarje sta ga gostom predstavili dermatologinja Mirjam Rogl Butina, dr. med. in Petra Mlakar Zorko, področna managerka pri Vichyju, v družbi ambasadorke blagovne znamke, priljubljene glasbene ustvarjalke Anje Rupel.
Anja Rupel in Petra Mlakar Zorko
V ljubljanskem Nebotičniku smo tako premierno uzrli menda prav revolucionaren izdelek med Slovenkami že sicer priljubljene dermokozmetične blagovne znamke Vichy. Liftactiv Supreme je njihova progresivna nega za korekcijo gub in večjo čvrstost kože, ki se loteva klinično dokazanega staranja kože čez dan in nam pomaga dlje ohranjati mladosten videz.
Inovacijo Vichy Liftactiv Supreme
Dermatologinja Mirjam Rogl Butina je na dogodku osvetlila dejavnike staranja kože in v povezavi s sodobnim načinom življenja izpostavila, da je res pomembno (poleg drugih ukrepov), da vsak dan negujemo kožo. Pevka Anja Rupel nam je povedala, da je že vrsto let zvesta uporabnica linije Vichy Liftactiv in z veseljem je preizkusila tudi novost Liftactiv Supreme, ki jo je takoj navdušil.
tri lepotice iz novinarskih vrst: Nika Veger, Tjaša Kokalj in modna urednica Petra Windschnurer
"Čudovita embalaža in še boljša vsebina. Tekstura izdelka je enkratna, prijetna, kožo matira in jo naredi v trenutku mehko, gladko. Zato je Liftactiv Supreme izdelek, ki je že postal stalnica moje kozmetične omarice, deluje v trenutku, poskrbi da je koža čez ves dan bolj gladka in čvrsta, po mesecu dni uporabe pa lahko rečem, da deluje tudi na dolgi rok in to je to kar sodobne ženske rabimo, vse v enem seveda," je povedala pevka. Če želite slediti brezčasni lepoti Anji Rupel, poiščite novost v vaši najbližji lekarni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar