petek, 17. oktober 2014

Alexander Wang x H&M premierno na modni brvi v New Yorku

Svetovna javnost je prvič videla kolekcijo Alexander Wang x H&M, s športnimi oblačili navdihnjeno kolekcijo, predstavljeno na futuristični modni brvi. Stadion Armory v New Yorku se je včeraj iz dvoranske športne steze in stadiona prelevil v modno areno.
modna pista
detajl kolekcije
Med gosti, ki so si premierno ogledali kolekcijo Alexandra Wanga za H&M, sta bili tudi igralka Jessica Chastain in Dakota Fanning, pevka Mary J. Blige ter številni drugi znani obrazi. Kolekcija bo na voljo od 6. novembra letos v 250 prodajalnah H&M po vsem svetu, tudi v Sloveniji! Ljudje z vsega sveta so bili vabljeni k ogledu dogodka preko prenosa v živo, ki so ga lahko spremljali na spletnih mestih hm.com in alexanderwang.com.
Jessica Chastain, Dakota Fanning in Kate Mara
Sam dogodek je bil nabit z energijo, saj so umetniki gibanja sceno uporabili za predstavitev parkourja. Takoj po dogodku se je modna brv spremenila v plesišče, ki ga je obvladoval didžej Jesse Marco. Pozneje je mojstrica hip-hopa, Sharaya J, napovedala nastop kultne reperke Missy Elliott kot presenečenje večera. Missy Elliott je med drugim zapela nekaj svojih največjih hitov, vključno s skladbama Get Ur Freak On in Work it. Didžej in producent Diplo pa je poskrbel, da je zabava trajala še pozno v noč.
Alexander Wang z Margareto van den Bosch, kreativno svetovalko pri H&M
"Nocojšnji dogodek ob predstavitvi kolekcije Alexander Wang x H&M je s svojim visokim energijskim nabojem kot popolna izkušnja presegel sfero mode; vse od razpoloženja in hitrosti predstave do nenadnega pojava provizorične prodajalne v okolju garderobnih omaric, ter nastopa Missy Elliot in Sharaye J na zabavi po uradnem delu dogodka," je povedal Alexander Wang. "Želel sem, da bi se vsi lahko sprostili in zabavali, in upam, da nam je to nocoj tudi uspelo."
parkour predstava
Poleg množice zvezdnikov in novinarjev iz modne industrije so bili prisotni tudi ljubiteljih obeh modnih znamk, ki so vabila za predstavitveni dogodek pridobili s t.i. zlato vstopnico v prodajnih avtomatih, postavljenih v izbranih prodajalnah H&M po New Yorku. Mary J. Blige je o videni kolekciji povedala: "Je odlična, frajerska, drzna, vse. Všeč mi je!"
oblikovalec Alexander Wang s slavno reperko Missy Elliott
Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H&M, je dodala: "Nocojšnje praznovanje resnično odraža temo kolekcije Alexander Wang x H&M. Imeli smo občutek, kot da smo na ultimativnem srečanju mode in športa, in super je, da smo kolekcijo javnosti prvič predstavili prav tukaj v New Yorku."
nastop Sharaye
Prelepa igralka Jessica Chastain je povedala, da obožuje Alexandra Wanga in obožuje način, kako ulična oblačila spreminja v modo. "Super se mi zdi, da H&M-ova sodelovanja omogočajo, da ljudje po vsem svetu lahko po dostopnih cenah kupujejo modo znanih oblikovalcev," je izjavila Chastainova.
iz zakulisja
V Sloveniji bo kolekcija Alexander Wang x H&M na voljo od 6. novembra letos v prodajalni H&M na Čopovi 42 v Ljubljani. Delček razpoloženja te premierne predstavitve in zvezdniškega prahu pa si lahko ogledate tudi na zgornjih fotografijah.

Ni komentarjev:

Objavite komentar