četrtek, 30. oktober 2014

15. Slovenski frizerski festival postregel z novimi trendi

V Cankarjevem domu v Ljubljani je potekal 15. Slovenski frizerski festival, na katerem je sodelovalo tudi podjetje Hair Beauty z lasno kozmetiko znamk Schwarzkopf Professional in Indola. Sejemsko dogajanje so pričeli na razstavnem prostoru, kjer sta na modelih ustvarjala Martin Gros in Dejan Krajnc (za Schwarzkopf Professional), ki sta predstavila individualne variacije aktualnih modnih trendov Essential Looks 2-14 Modern Glamour Collection; za lasno kozmetiko Indola sta ustvarjala Gašper Karničar in Simon Volčič, ki sta prikazala modno spenjanje in striženje las.
Kasneje so svoje mesto zavzeli Kristijan Petek (ambasador Schwarzkopf Professional, na sliki zgoraj) s članoma KSFH ekipe, Markom Beltramom in Andrejem Podlesnikom, ter SKP ambasador Matej Bogataj. Na modelih so prikazali novo Modern Glamour kolekcijo za obdobje jesen/zima 2014/15.
Matej Bogataj med delom
Poseben seminar Schwarzkopf Professional - Essential Looks 2-14 je potekal v Kosovelovi dvorani, začel se je z nagovorom Romane Djuran, direktorice podjetja Hair beauty, ki je poudarila pomen lojalnosti in profesionalnega sodelovanja ter neprecenljivosti znanja v frizerskem svetu.
Kasneje na pisti je unikaten vodič videzov vključeval modne trende, barvanje, striženje in končni styling z osebnim pristopom za vsak salon. Skoraj dvesto udeležencem seminarja Esssential looks so predstavili tudi novo žensko styling linijo produktov OSiS GLAMINATION, s tekočimi minerali za ekstra sijaj in bretežnostno oporo las. S temi izdelki so frizerji pripravili dvanajst modelov za seminar in 23 modelov za modni show, ki je sledil po seminarju.
In kakšni so novi trendi sezone? To so METAL CHIC, prefinjeni kovinski odtenki za čutno mešanico kontrastov in tekstur; BOHO CURL, edinstven boemski stil, rjavo-zlati toni za modno uporniške kreacije; in UNDONE GLAMOUR, sodoben videz nove generacije, od blond do karamelnih odtenkov. Ekipa KSFH s Kristijanom Petkom in Matejem Bogatajem se je predstavila tudi na osrednjem odru, kjer so obiskovalci poleg Essential Looks smernic spoznali še novo KSFH modno kolekcijo Overview 2014.
Kristijan Petek s svojim modelom
Na odru Gallusove dvorane je ekipa prikazala 23 modelov, ki so bili stilsko usklajeni z novimi modnimi smernicami Essential looks (ESL). Modni skavti Schwarzkopf Professionala za ESL trende vsako leto poiščejo navdih v prestolnicah mode, kot so London, Paris, Tokio in New York, potem jih prelijejo v edinstven frizerski modni vodič.
Hair Beauty je ob zaključku prireditve za finalno žrebanje (v izvedbi organizatorja, Revije Salon) prispevalo še posebno nagrado v vrednosti 300 evrov. Lep zaključek že 21.obletnice delovanja znamke Schwarzkopf Professional na slovenskih tleh.

Ni komentarjev:

Objavite komentar