sreda, 24. september 2014

Yves Saint Laurent Beauté: kolekcija Cuirs Fétiches za jesen

Tako rockovski kot usnjen motoristični suknjič. Tako fetiš kot par črnih salonarjev. Yves Saint Laurent Beauté predstavlja kolekcijo ličil Cuirs Fétiches za jesen 2014. V tej sezoni se ženska Yves Saint Laurent spogleduje z nevarnostjo. Vedno je elegantna, vendar z ostrino rockovske zvezde uveljavlja svobodo in čutnost ter obožuje usnje v vseh njegovih različicah - tako kot obraz nove kampanje, Cara Delevingne.
Cara Delevingne nosi: Couture palette collector  fétiche, Mascara volume Effet faux cils Baby doll rock ultra black, Le teint Touche eclat n°b40 in Touche  eclat n°3.5, Baby doll Kiss & blush n°1, Fuchsia desainvolte, Rouge Pur Couture the mats n°208, Fuchsia Fétiche, La Laque couture n°52 Bleu galuchat
Lloyd Simmonds je za YSL Beauté črpal iz svojega navdušenja nad usnjem, ki ima tako vlogo uporniškega kot tudi dragocenega materiala. Ustvaril je čutno, 'električno' nabito kolekcijo ličil. Vzporedna postavitev razkošne teksture in bogatih, rahlo svetlečih odtenkov z modnimi kontrasti daje rezultat nosljivosti in čutnosti - do skrajnih meja...
Fetišni dodatek za oči bo to jesen paleta senčil Palette Collector Fétiche, oblečena v najboljše usnje in z značilnim legendarnim logotipom. Gre za harmonijo petih toplih odtenkov, ki jih navdihuje usnje. Na treaplnice nanesite maskaro Volume Effet Faux Cils Baby Doll Rock Ultra Black, nujno zaželen dodatek za oči, ki prihaja v temnejši, bolj drzno črni kot kdajkoli prej, kar daje očem prodorno intenzivnost rockovske zvezde.
Na ustnice nanesite Rouge Pur Couture The Mats, tako mehke in čiste odtenke, kot ga ima najboljše usnje. Kremasta in gladka tekstura je na ustnicah nadvse udobna. Od novih odtenkov še posebej izpostavljam niansi Fuschia Fétiche (legendarna rožnata YSL) in Red Rythm (intenzivna živahno rdeča). Ustnice lahko obarvate tudi s pomočjo glosa, ki daje ustnicam občutek vinilnega sijaja in intenzivno, trajno barvo. Rouge Pur Couture Vernis Levres ni samo rdečilo, a tudi ne samo glos, gre za nadvse zanimiv in uporaben hibrid.
Konice nohtov naj bodo rockovsko elegantne z lakom za nohte La Couture Laque, ki je tako eleganten kot par lepih usnjenih rokavic, tako enostaven za nošenje kot klasičen lak in prekrije nohte z nadvse zanimivim učinkom, v teksturi usnja. Na voljo je v odtenkih Bleu Galuchat (kovinsko modro-siva) in Taupe Grain (mat semiš rjava). Z novimi ličili YSL Beauté Cuirs Fétiches boste lahko to jesen popolne kot Cara Delevingne.

Ni komentarjev:

Objavite komentar