nedelja, 07. september 2014

Ta novica je samo za blondinke!


Se blondinke v življenju res bolj zabavajo? Imajo moški res raje blondinke ? Ali so blondinke res, khm, no, saj veš… Obstajajo res dobri razlogi, zakaj ženska izbere blond nianso las – ta je namreč ženstvena, glamurozna in vedno v modi. To podpišem, čeprav sem večino življenja preživela kot temnolaska.
“Vedno sem imel rad blond nianse,” je povedal Kim Vo, globalni ambasador znamke BlondMe iz Schwarzkopf Professional. Kim Vo je kolorist številnih slavnih osebnosti in super specialist za blond barvo las. To dokazuje seznam njegovih slovitih strank, med katerimi so Kate Hudson, Katherine Heigl in Gwyneth Paltrow! Same sodobne plavolase boginje filma, skratka. Blond odtenki so med slavnimi zelo popularni, saj omogočajo dovršen glamur. Konec koncev se čarom blond barve v laseh niso mogle upreti niti velike zvezde in ikone stila, med njimi sta bili denimo Marilyn Monroe in Brigitte Bardot.
BlondMe je edina profi znamka, ki je popolnoma posvečena blond lasem: obsežna in prilagodljiva linija je kot nalašč za svetlenje, barvanje in kajpak nego blond las. Res lepe blond nianse v novi Iconic BlondMe kolekciji Schwarzkopf Professional bodo omogočile frizerjem, da pokažejo svojo strokovnost ter kreativnost. Inovativna KeraLamination tehnologija bo zagotavila za začetek izvrstno kakovost las; lase bo pripravila na posvetlitev in barvanje, jih ščitila med samim barvanjem in vračala lasem izgubljeni keratin, pri tem pa še okrepila lasna vlakna in zagotavila lasem globinsko nego. Vse na en mah.
Rezultat bodo seksi blond nianse z osupljivim sijajem in čudovito voljnostjo las. Vse podlinije v znamki BlondMe se medsebojno dopolnjujejo s KeraLamination tehnologijo, ki omogoča maksi zaščito las s 50 odstotkov manj lomljenja las in 30 odstotkov intenzivnejšo nego. Pri tej znamki pravijo, da bodo lasje močnejši, odpornejši, mehkejši ter sijoči, skupaj s kristalno jasnimi toni barv in enakimi rezultati od korena do konic las.
Kolekcijo BlondMe Iconic sestavljajo 4 top trendi za sodobni glamur kot v zlati dobi hollywoodskih studijev. Pri novih blond videzih je sodeloval že omenjeni Kim Voa in razvil odtenke Prime Blonde, Blonde Make-over, Pastel Blonde in Blondré. Če te že mika, da se posvetliš v skladu z najnovejšimi trendi, poišči novo BlondMe kolekcijo v Schwarzkopf Professional partnerskih frizerskih salonih ali v spletni trgovini Hair beauty.

Ni komentarjev:

Objavite komentar