torek, 02. september 2014

Puder, ki neguje - Matis Quick Lift

Nove tekoče podlage Quick Lift iz Matisove linije Reponse Teint so namenjene ženskam, ki hočejo povečati učinke anti-age izdelkov z dnevnimi negovalnimi proizvodi, idealne so za tiste, ki opazijo vidne znake staranja na koži – torej gube, popuščanje tonusa, neenakomerno obarvanost in kožo brez leska.
QuickLift je več kot puder, je pravi lepotni serum z gladilnimi in polnilnimi učinki na koži. Formula QuickLift tekočega pudra za ličenje vsebuje dve učinkoviti sestavini, ki se borita proti znakom staranja. Biotehnološki izum tehnologije polnilnih sfer omogoča uporabo materialov, ki so najprej v dehidrirani obliki, potem pa se znotraj kože napolnijo z vodo in 'nabreknejo'. Na ta način se s hialuronsko kislino zapolnijo gubice in globoke linije v koži. Posebni odsevni pigmentni delci v podlagi Quick Lift pa na površini kože razpršijo svetlobo, da koža v trenutku dobi videz popolnosti.
Na voljo so trije odtenki in sicer kot Light beige, Medium beige in Dark beige. Vprašajte v pooblaščenih salonih, kjer svoje stranke razvajajo z nego MATIS ali obiščite drogerije, kjer prodajajo Matis negovalne in lepotilne izdelke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar