ponedeljek, 15. september 2014

Poskrbi za lep videz rok v jeseni

Mešanica barv, drzni 'umazani' odtenki, včasih igrivi, včasih močni. Takšna je jesen in prav takšen je nov jesenski look MATERIAL GIRL iz Alessandra. Te barve bodo idealni spremljevalec za ženske, ki si želijo nekaj elegantnega a obenem izstopajočega.
Največji “eye-cather” jesenske kolekcije je nadlak Feather Heart (na sliki skrajno desno, z bleščicami), ki bo osvežil in popestril katerokoli izbrano barvo jesenskega laka za nohte. Videz Material Girl je na voljo v dveh različicah: kot klasičen lak za nohte ali kot bolj obstojen peel-off lak Striplac, ki ga potem, ko se ga naveličaš, enostavno 'odlepiš' z nohta.
Ker pa so samo negovane roke osnova, da izbrani lak za nohte deluje kot ubrana celota, jih redno razvajaj s hranilno kremno masko za roke ali s kremo za roke. Odlična izbira je lahko Cream Royal, intenzivna hranilna krema za zelo suhe, grobe in poškodovane roke, ki so jo v Alessandru razvili v sodelovanju s priznanimi dermatologi. Odpravila bo neenakomeren videz kože in delovala celo proti pigmentnim madežem, ki dodajajo leta naši zunanji podobi. Roke bodo kot obnovljene, koža bolj gladka in napeta ter na dotik žametna.
Krema vsebuje visoko koncentracijo matičnega mlečka in karitejevo maslo ter maslo manga, ki skupaj revitalizirajo povrhnjico. Vlažilni Age Complex vsebuje učinkovite negovalne komponente, ki stimulirajo zrelo in poškodovano kožo. Poleg dragocenih naravnih sestavin krema Cream Royal vsebuje še ekstrakt biserov, ki je bogat s proteini. Krema je tudi brez parabenov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar