petek, 12. september 2014

Oblikuj prihodnost svojega telesa s Perfect Body

Že dolgo sanjaš o čvrstem, bolj vitkem telesu? Te motijo nekateri predeli, ki so preohlapni, so izgubili svojo obliko ali se je na njih sčasoma nabralo preveč maščobe? S kolekcijo Perfect Body iz Oriflamea se lahko čvrsta prihodnost tvojega telesa začne že kar danes.
Dobro veš, da je najbolj zdravo športati, migati v vseh smereh in tudi disciplinirano jesti (pa ne preveč kalorično), če želiš imeti trajno vitko, privlačno in čvrsto telo. A z linijo izdelkov Perfect Body ti bo pot do tega cilja vseeno olajšana.
Vsi izdelki namreč vsebujejo posebne napredne sestavine, ki ciljano napadejo in razgradijo maščobo v podkožju (kar lahko vidiš na površini kot celulit oziroma jamičasto - pomarančno - kožo), obenem pa tudi kompleksne sestavine, ki izboljšajo površino kože, njeno elastičnost in na ta način izdelki tudi pripomorejo k optičnemu preoblikovanju tvojega telesa. Izdelki so zasnovani tako, da delujejo v sinergiji: nanešeni samostojno, še bolj pa združeno, povečujejo vlago v tvoji koži, ji nudijo antioksidantno zaščito in pomagajo koži vrniti elastičnost ter čvrstost.
Na linijo Perfect Body prisegajo tako običajne ženske, kot tudi športnice, med njimi je denimo tenisačica Caroline Wozniacki. Kaj boš našla v liniji izdelkov? Najprej je tu Perfect Body Anti-Cellulite Attack, napredno delujoč gel za odpravljanje celulita. Ta pospeši drenažo (pomaga izločiti odvečno vodo iz tkiva), dolgoročno zmanjšuje maščobne zaloge v celicah in vlaži kožo. Učinkovita anticelulitna formula s testi dokazano odpravlja videz pomarančne kože, zaradi vgrajenega masažerja bo tvoja naloga še lažja in vdal se bo, sčasoma, celo trdovraten celulit.
Za še bolj učinkovit napad na celulit si lahko privoščiš posebno dvotedensko nočno terapijo. Perfect Body Anti-Cellulite Night Action Ampoules oziroma nočne ampule proti celulitu so intenzivno koncentriran serum s kompleksom, ki deluje proti 'jamicam', odpravlja maščobne celice ter vidno in učinkovito zmanjšuje pojavljanje celulita. Zvečer nanesi vsebino ampule na stegna, boke in zadnjico ter vmasiraj.
Je tvoja največja nadloga prevelik obseg trebuha? Se je ta zaradi nezdravega načina življenja ali po porodu oziroma pač z leti nekoliko povesil, ni več videti čvrst in seksi? Vse si želimo čvrst in mišičast trebuh, za katerega pa je seveda treba vsak dan narediti vsaj 50 trebušnjakov in tudi ustrezno jesti. Že z rednim nanašanjem in masiranjem posebnega gela za čvrst trebuh Perfect Body Tight Tummy Toning Gel boš naredila nekaj za boljši videz trebuha, kaj šele, če se boš držala še drugih, že omenjenih navodil. Gel za bolj čvrst trebušček uporabi zjutraj in zvečer po prhanju. Proizvajalec ti obljublja, da boš videla rezultate - bolj čvrsto kožo trebuha - že po samo štirih tednih.
Kar nekaj žensk ima sčasoma z leti in po dojenjih tudi povešeno kožo prsi - koža na prsih in dekolteju je pri ženskah zelo občutljiva in podvržena številnim hormonskim spremembam, svoje pa seveda prispevajo tudi nihanje teže, nezdrav način življenja, pretirano izpostavljanje soncu... Že sama gravitacija je ponavadi dovolj, da koža sčasoma pač izgubi svojo napetost! Če želiš ponovno postati ponosna na svoj simbol ženskosti, si vsaj enkrat na dan nanesi na kožo prsi in dekolteja gel za učvrstitev tega področja - Perfect Body Beauty Bust Firming Bust & Décolleté Gel, ta namreč vsebuje snovi, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina, zato bo koža na tem področju spet pridobila več gostote in podporne strukture, ki da ženskim prsim in dekolteju tako želeno lepo obliko.

1 komentar: