sobota, 20. september 2014

Nova Estée Lauder šminka oblikuje seksi ustnice

Pri sloviti kozmetični hiši Estée Lauder so predstavili ikonski predmet poželenja, popolnoma novo šminko Pure Color Envy Sculpting Lipstick, ki ustnice poudari z intenzivno barvo in jih privlačno oblikuje. Kot je prepričan Tom Pecheux, vrhunski umetnik ličenja in kreativni direktor znamke Estée Lauder, bomo s tem novim rdečilom za ustnice seksi, močne in samozavestne.
Šminka, ki poskrbi za definicijo, polnost in vlaženje, se predstavlja v novi prestižni embalaži, ki vzbuja takojšnje poželenje. Poudarite, oblikujte, navlažite in poudarite svojo samozavest v prihajajočih dneh. Vsaka ženska bo našla v tej novi kolekciji šmink pravi odtenek za svoj okus, od strastnih rdečih, drznih 'nude', močnih pink do živih koralnih odtenkov.
Z le eno potezo boste ustnice obarvale z intenzivno barvo, ki je obstojna celo do 6 ur. Lahka tekstura je kremna, čutno nežna in prestižno udobna. Napredne sestavine ustnice dobro navlažijo in jim zagotavljajo dolgo obstojno vlago, zaradi vsebnosti hialuronske kisline, ki vlago privlači in zadrži. Luksuzno embalažo je navdihnila sodobna arhitektura, v kombinaciji modre in zlate barve, tako prepoznavne za znamko Estée Lauder. Praktična embalaža šminke z magnetnim pokrovčkom preprečuje, da bi se ta sama od sebe odpirala v torbici. Priporočena cena tega luksuznega izdelka je 38 evrov. Zagotovo bo vaša naložba v še privlačnejši videz, saj je kakovostna šminka najboljše orožje zapeljevanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar