ponedeljek, 01. september 2014

Nova eleganca iz modne hiše Lanvin

ME L’Absolu je nov modni dodatek za skrivnostno žensko, ki se izmika. Nikoli je ni tam, kjer jo pričakujemo, vedno preseneti, zna izstopati in postaviti svoja pravila igre.
Lani je Lanvin predstavil Lanvin ME, dragulj med dišavami, namenjen vase prepričanim in vsestransko izpolnjenim ženskam. Letos spomladi se je razcvetel v svežo vodico z imenom Lanvin ME L’EAU, ki je kot lahkotna oblekica. Za to jesen pa Lanvin predstavlja novo dišavo: ME L’Absolu, novo kreacijo, ki v popolnosti odseva kolekcijo slovitega oblikovalca Alberja Elbaza za to modno hišo. Polna bleščečih zlatih odtenkov je tudi dišava ME L’Absolu modna, polna pozitivne energije in izrazito glamurozna.
čarobno lepa kolekcija Alberja Elbaza za modno hišo Lanvin, jesen-zima 2014
ME L’Absolu je silhueta prefinjenosti, ki jo lahko nosimo podnevi in ponoči. V izobilju, kot stilski dodatek. Embalažo je zasnoval sam Alber Elbaz, zato zlata barva s hipnotičnimi odsevi ni presenečenje. Razkošna steklenička v notranjosti ohranja izvirno oblikovanje.
dišava ME L’Absolu je popoln izraz elegance modne hiše Lanvin
Ta intenzivna 'eau de parfum' dišava se prične s čutnostjo že v prvih notah; zelena svežina listov vijolice in električnost esence mandarine je pomešana z dragocenim osmantusom. Prava himna ženski lepoti pa odmeva v dragoceni sredini, kjer se srečata sambaški jasmin absolut in sijoča potonika. Koža na koncu zadiši še po ciprskih notah – lesnih s pačulijem, ki ga mehča nektar breskve in kanček mošusa. Lanvinova nova parfumska vodica je že prišla na police izbranih drogerij, kot 50-ml steklenička in po ceni 59 evrov.

1 komentar: