torek, 30. september 2014

Armani zapeljuje z dišavo SÌ EAU DE PARFUM INTENSE

Giorgio Armani je predstavil izjemno novost, strastno novo dišav Sì Eau de Parfum Intense, ki je poklon pogumni in drzni ženski. Prvotni vonj Sì so lansirali leta 2011, že tedaj je poosebljal sodobno ženstvenost. Nosila ga je ženska z eleganco in neodvisnega duha, ki jo občudujejo zaradi njene prefinjenosti; taka ženska je mirna v svoji samozavesti, a tudi zelo zapeljiva, kadar se sama tako odloči.
Sì Eau de Parfum Intense je sedaj še bolj drzen in samozavesten. Pomeni odločen ‘Da’ globokim čustvom, tveganju in karizmi. Z dišavo Sì Eau de Parfum Intense Giorgio Armani premika meje čutnosti. Parfumska voda je zavita v kultno črno barvo, takoj nas očara in osvoji, kot znameniti italijanski slog. Vonju, ki ga je razvila parfumarka Christine Nagel, je obraz in telo posodila fantastična igralka Cate Blanchett, ki slovi po svoji karizmi in vrhunskih nastopih.
Črna je sestavljena iz neskončnih odtenkov, žareča je v svojem zapeljevanju, globoka v svoji skrivnostnosti. Dvojnost, ki je bila mojstrsko prevedena v dišavni eliksir svetlih nektarjev, vaniljevega stroka, črnega lesa in ambrinih smol. Esenca črnega ribeza, pridobljena iz osrčja sadja, je s privlačno jasnostjo osvetljena z mikavnimi esencami bergamotke in mandarine s svilnatim pridihom frezije.
Srce dišave je bogato, cvetno in intenzivno ženstveno: ponuja vrhunski šopek superesence stolistne vrtnice in neroli absoluta, in je še bolj sofisticirano zaradi žametne davane in cvetov osmantusa. Vonj pokaže svojo čutno naravo, ko ‘ogreje’ kožo. Opojne čutne note vaniljevega absoluta so še bolj razkošne z vaniljevo čisto esenco. Zlati benzoin in temna lesnost orkanoksa in pačulija ostajajo nad smolnatim balzamom jelke. Vonj strasti je torej nežno močan, samozavesten in nepogrešljivo ženstven. Sama steklenička je oda črni barvi in njeni brezčasni skrivnostnosti. Vijugast pokrovček deluje kot skulptura in se na videz staplja z ikonsko stekleničko dišave Sì. Lakiran 3D učinek je navdihnilo ročno pihano muransko steklo.
Zgoraj si oglejte uradni video nove Armanijeve dišave, ki so jo lansirali v večini drogerij v začetku septembra, tu pa so še cene za novi vonj – za 30 ml stekleničko boste odšteli 65 evrov, za 50 ml bo treba plačati 92 in za 100 ml izvedbo 129 evrov. Hitro si to intenzivno parfumsko vodo zapišite na seznam želja...

Ni komentarjev:

Objavite komentar