sobota, 13. september 2014

Nagradna igra: sladkaj se z Mio! Manner napolitankami

Manner Mio! je slastni grižljaj, katerega skrivnost je v najboljf fini čokoladi iz lastne pražarne ter v štirih različnih okusih polnjenja: karamela, čokolada, kokos in lešnik. Hrustljavi čokoladni prigrizki z Dunaja so sestavljeni iz hrustljavih vafljev Manner, ki so polnjeni z nežno kremo. Preliti so s slastno čokolado in posuti z različnimi posipi (kokos, lešnik, karamela, čokolada).
meni so vse fine, tebi pa bo žreb določil tri različne okuse
Mio! so majhni, fini, hrustljavi slastni grižljaji, tako božanski, da jih želimo deliti z najdražjimi in prijatelji. Včasih pa jih hočemo tudi samo zase. Mio! napolitankice imajo namreč zanimivo lastnost, da z mize oziroma iz skledice zelo hitro, skoraj čudežno izginejo... Najbrž zato, ker so noro okusne!
Zato ne oklevaj in mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do petka, 19. septembra, ko bom izžrebala dva nagrajenca, vsak od njiju bo prejel tri zavitke Mio! napolitank iz Mannerja v treh različnih okusih. Pohiti in se posladkaj! Tvoja naloga pa je še odgovoriti na vprašanje: Katerega leta je bilo ustanovljeno dunajsko podjetje Manner? Da ti olajšam - odgovor lahko najdeš v tem članku. Uživaj v hrustanju ;)

1 komentar:

  1. Z nagrado se bosta sladkala Polona Pirc in Darko Gliha, prva iz Ljubljane, drugi iz Škofljice. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši