petek, 19. september 2014

M*faganel z novo kolekcijo Paint me black

Matevž Faganel je za jesen in zimo 2014/15 pod svojo znamko m*faganel v novi kolekciji Paint me black predstavil usodno seksi spogledljivko, rokerico po duši. Tisto, ki si drzne, tisto, ki ve kaj hoče, ki si vzame to, kar si želi. Glavni navdih nove kolekcije je film Pulp fiction oziroma Šund in muza Uma Thurman, ki pleše na pesem 'Girl, you'll be a woman soon'. Prav ta trenutek, ko se prepletajo občutki fatalnosti, krhkosti in hedonizma, je ujet v novi kolekciji Paint me black.
Sodobni seksapil se gradi skozi silhuete, ki predlagajo kombinacijo skinny in oversized kosov. Tako lahko izpostavimo modern in šik kroj plašča, ozke rokerske 'stretch' usnjene hlače ter nežnost in sodobnost draperij ter pletenin z reliefnimi vzorci. Kolekcija omogoča različne kombinacije, primerne za vsak dan, za urbano, sodobno žensko, 'power woman' 21.stoletja.
Oblačila m*faganel si lahko ogledate in seveda kupite v M4 fashion store na Mačkovi v Ljubljani, v trgovini Al-To na Gornjem trgu, tudi v Ljubljani, ali pa v M*Faganel showroomu na naslovu Stegne 27, Ljubljana. Dodatne informacije si lahko naberete še na spletni strani oblikovalca.

Vse fotografije: Dejan Nikolič
MUA: Ana Lazovski
Model: Nika Ojdanič
Styling: Katja Horvat in Matevž Faganel

2 komentarja: