petek, 26. september 2014

Lady Gaga in Tony Bennett zvezdi H&M kampanje za zimo 2014

Švedski nizkocenovni ponudnik oblačil in modnih dodatkov H&M je oznanil, da bosta Tony Bennett in Lady Gaga zvezdi praznične H&M-ove kampanje Holiday za leto 2014. Zvezdnika se bosta pojavila v H&M-ovi reklami, v kateri bosta izvajala skladbo z njunega albuma Cheek to Cheek, ki je izšel 23. septembra letos.
Album predstavlja sodelovanje med dvema generacijama umetnikov in se osredotoča na praznovanje džez glasbe. Kampanja bo svoj globalni televizijski prvenec doživela konec letošnjega novembra, daljša različica reklame pa bo na ogled na spletnem mestu www.hm.com.
Lady Gaga, ki je na koncertni turneji artRAVE: ARTPOP Ball Tour, je ena največjih zvezdnic svoje generacije, njeno ustvarjanje pa združuje glasbo in modo. Novembra lani je Lady Gaga uradno odprla H&M 'flagship' trgovino na Times Square v New Yorku, na otvoritvi se je zbrala množica njenih oboževalcev, ki je želela srečati svojo vzornico.
Tony Bennett je v neverjetnih sedmih desetletjih svojega ustvarjanja nanizal ogromno uspehov in prejel kar 17 nagrad Grammy, častno nagrado Kennedy Center in nagrado NEA Jazz Master. Dolgo pričakovani album Tonya Bennetta in Lady Gaga tako združuje slovito glasbeno legendo s pop ikono sodobnega časa. Oglejte si tudi videoposnetek ene od njune skladb iz preteklosti - z naslovom The Lady is a Tramp - ki je takoj osvojila občinstvo.

Foto: Soraya Zaman

Ni komentarjev:

Objavite komentar