petek, 05. september 2014

ELFS predstavil svoj prvi parfum - ELFS LOVE

Mnoge ljubiteljice hrvaške dizajnerske znamke ELFS bo razveselilo, da se po novem lahko ovijejo v oblak seksi dišave by ELFS. Povod za predstavitev prvega parfuma hrvaškega modnega dvojca je bila jubilejna 10. obletnica znamke. Tako se je rodil ženski parfum ELFS LOVE, saj vonj ustvarja in povezuje čustva.
Seveda je trajalo kar nekaj časa, da je nastala prava dišavna formula, za kar je bilo potrebno še in še poskusov. Ker so želeli, da bi se ženska z ELFS dišavo počutila zapeljivo, so se odločili za dišavne note sadja, cvetja in lesa. Za razigrano plat v zgornji plasti skrbijo neroli, grenka pomaranča in sladka spogledljiva malina.
Ženstvenost v sredini sestavljajo cvet pomaranče, jasmin in šopek hijacint. V bazi parfuma se izkazuje odločnost ženske, ki je enakopravna z moškim: pačuli, opojni med in ostrina cedrovega lesa.
Na Hrvaškem se je prodaja dišave ELFS LOVE začela v sredo (predvčerajšnjim), ko so lansirali tudi celotno oglasno kampanjo. Parfum se dobi tako v ELFS store na Amruševi 4 v Zagrebu, kot tudi v ELFS showroomu na Avčinovi 10 v Ljubljani in ELFS-ovi on-line prodajalni. Cena parfuma je 300 kun za 50 ml, preračunano v evre torej 39,35 evra. Vas že mika?

Ni komentarjev:

Objavite komentar