četrtek, 18. september 2014

EAU MY GOLD! Nepoboljšljivo zlata dišava


Paco Rabanne je netipični modni oblikovalec, ki že od šestdesetih let minulega stoletja spremlja ženske v njihovem iskanju sodobnosti. Sčasoma je ustvaril nadvse kultno blagovno znamko, dišave z njegovim podpisom pa so postale zveste spremljevalke žensk v času, ko vzcvetijo, zažarijo in zagrizejo v življenje.
Le katera med nami ne bi rada dišala po milijonih, po razkošnem zlatu, ali pa vsaj kot milijono evrov? Lady Million Eau My Gold! odpira novo poglavje zgodbe o dišavah. Nov žar, živahnost in objestna brezskrbnost odlično pristojijo znamki Paco Rabanne. Na novo domišljen, radosten občutek ženskosti, ki očitno ni izgubila šarmantne nepoboljšljivosti.
Lady Million Eau My Gold! je nova dogodivščina, ki ostaja zvesta tradiciji. Nova fantazija, novo dišavno in vizualno ozemlje, edinstveno nežen in hkrati kipeč izraz ženskosti. Potem, ko je uveljavila svojo igrivo in silovito plat in spravila moške na kolena, Lady Million tokrat teši druga hrepenenja in potrebo po osebnem zadovoljstvu. Snovalka dišave Lady Million Eau My Gold! je lengendarna Anne Flipo, obraz dišave pa je manekenka Hana Jirickova.

Ni komentarjev:

Objavite komentar