četrtek, 11. september 2014

Diesel Black Gold in Samsung oblikovala ekskluzivne dodatke za Gear S

Andreas Melbostad, kreativni direktor znamke Diesel Black Gold, je oblikoval unikatne dodatke za Samsungove nosljive naprave Gear S, ki so tako postale del predstavitve Dieslove modne kolekcije za pomlad/poletje 2015. Na modni reviji znamke Diesel Black Gold so manekenke nosile naprave Gear S, ki so se odlično vklopile v stylinge, sodelovanje pa je dokaz, da se inovativna tehnologija in moda vse bolj prepletata.
Kreativna ekipa znamke Diesel Black Gold je uporabila Gear S kot osnovo, na kateri so oblikovali unikatne paščke različnih oblik, barv, z detajli, ki odražajo duha te sodobne modne znamke. Elemente kolekcije za pomlad/poletje 2015 so navdihnili zvezdniki rokovskega novega vala in drzne junakinje rockabillyja, kar se izraža v stiliziranih usnjenih in kovinskih detajlih.
"Pri Samsungu radi sodelujemo z znamkami, ki oblikujejo modne smernice in navdihujejo ljudi, da izrazijo svoj osebni slog," je povedala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung Electronics. "Naše partnerstvo z znamko Diesel Black Gold je pomembno, ker še vidneje potrjuje preplet tehnologije in mode ter vse bolj neizbežno vključevanje nosljivih naprav v naš vsakdanjik."
Andreas Melbostad je dodal, da je vzel Gear S, si ga temeljito ogledal in mu nato vcepil DNK znamke Diesel Black Gold. "To je bil zame vznemirljiv izziv, da ustvarim po meri narejeno različico te naprave in iz nje naredim 'podaljšek' izraznosti posameznika."
Samsung in Diesel bosta naredila tudi 360-stopinjski videoposnetek omenjene modne revije, ki bo namenjen predvajanju na napravi za navidezno resničnost Samsung Gear VR. Ogled revije na Gear VR bo uporabniku ali uporabnici ponudil prav zares posebno (modno) izkušnjo...

Ni komentarjev:

Objavite komentar