torek, 12. avgust 2014

Vroči posnetki z znanimi Slovenkami

Dogodek Ladies night je minuli teden privabil tudi znane Slovenke, ki so si ogledale premiero filma Vroči posnetki, v katerem ima glavno vlogo nagajiva Cameron Diaz.
Premiera filma Vroči posnetki (Sex tape) in Ladies night v znamenju poletne vročice je v kinematografe Cineplexx privabil mnoge filmske navdušence, med njimi tudi znane obraze, ki so ob komediji z zapeljivo Cameron Diaz vidno uživali.
Daša Gradišek, Erika Fabjan in hokejistke HK Triglav Kranj
Na dogodku v Cineplexxu Kranj so se ob dogodivščinah filmskega para Cameron Diaz in Jasona Segela, ki se posname med vročimi trenutki, nasmejale tudi hokejistke, aktualne državne prvakinje iz HK Triglav Kranj -Nadja Vakaričič, Patricija Beribak, Katja Mrak in Pia Strniša.
Špela Jereb, Maja Ferme in Katarina Jurkovič
Z mivke je na poletno osvežitev v Cineplexx skočila tudi Erika Fabjan, ki je še pred slabim tednom navduševala na odbojkarskem turnirju v središču Ljubljane. Pri ogledu filma na velikem platnu pa so se ji pridružili pevke Katarina Mala, Daša Gradišek in Regina Kogoj, pa tudi voditeljica oddaje O Magazin Špela Jereb. Komedija je nasmejala tudi modno oblikovalko Majo Ferme in manekenko Katarino Jurkovič. Da ni nihče ostal žejen, je poskrbela pijača Sexes, v nadaljevanju večernega druženja pa tudi barmani, ki so nam mešali osvežilne koktejle.

In kakšna je vsebina filma?
To je pikantna zgodba o zapeljivi Annie in zabavnem Jayu, ki po desetih letih zakona in dveh otrocih izgubita nekdanjo strast do seksa. Nekega večera Annie dobi idejo, da bi se posnela med posteljnimi igricami in ob tem preživita vročo noč. Na njuno grozo naslednje jutro ugotovita, da sta posnetek pomotoma poslala vsem najbližjim prijateljem in sorodnikom, zato se začne zabavna misija, kako preprečiti, da bi vsi videli njune intimne trenutke.

Foto: Mediaspeed in distributer filma Vroči posnetki

Ni komentarjev:

Objavite komentar