ponedeljek, 04. avgust 2014

Vonj po barvitem oceanu - Davidoff Cool Water Coral Reef

Kako diši poletje? Po svežem? Sladkem? Po morju? Najbrž po vsem naštetem. Nove poletne dišave v omejeni verziji so pripravili tudi pri znamki Davidoff. V liniji Cool Water Coral Reef se dve dišavi za ženske in ena za moškega navdihujejo v čudovitem, barvitem svetu oceanov in v čarobnih koralah, ki navdušujejo ljubitelje snorklanja in potapljanja, a žal zaradi človeškega ravnanja tudi izginjajo. Davidoff & National Geographic Society sta se že predlani združila v misiji zaščite oceanov, letos sta se osredotočila na ohranjanje naravnega okolja koral. Z nakupom poletnih dišav Coral Reef v tej misiji sodelujete tudi vi!
Vse tri nove dišave, ki se jih da že od začetka poletja dobiti tudi pri nas, so me zelo hitro osvojile s svojimi citrusno-aromatično svežimi notami. Ženski dišavi sta Sea Rose Coral Reef in Coral Reef, v verziji toaletne vodice po 100ml, moška pa je Coral Reef v 125-ml steklenički.
Moški vonj Cool Water Men Summer je sestavljen iz dišavnih not mandarine, mete in sandalovine. Ženska različica vonja je osnovana na meloni, šmarnici in peruniki. Posebnost v prenovljeni ženski liniji pa je Cool Water Woman Sea Rose Summer, ki je z mandarino, nashijem, vrtnico in kašmiranom v teh tednih že osvojila marsikatero ljubiteljico dišav!

Ni komentarjev:

Objavite komentar