četrtek, 07. avgust 2014

Te robčke za čiščenje uporabljajo zvezdnice!

Luksuzni organski robčki za čiščenje obraza Ella Jane Celebrity Skin Wipes so nepogrešljivi v torbicah Victorie Beckham, Gwyneth Paltrow, Kate Perry, Beyonce, Michelle Pfeiffer, Kate Middleton, Kylie Minogue in mnogih drugih lepih in znanih žensk iz 'celebrity' sveta. Mehki in vpojni luksuzni robčki za čiščenje obraza iz organskega bombaža namreč učinkovito čistijo in mehčajo kožo, obenem pa se lahko pohvalijo še z drugimi pozitivnimi lastnostmi.
Robčki vsebujejo jabolčni pektin, ki pomaga raztopiti in odstraniti odmrle kožne celice na površini. Med, ena od sestavin, vpliva na hitrejše in boljše celjenje kože, ekstrakt peperminta vzpostavlja ravnovesje na bolj oljnatih predelih kože. Posebna sestavina v olju peperminta odstranjuje ogrce in prepreči, da bi se ti ponovno pojavili. Robčki Ella Jane so narejeni iz 100 % organskega bombaža, imajo tudi certifikat Soil Association. Ne vsebujejo klora, parabenov, umetnih vonjav in barvil.
Victoria Beckham ima tako lepo kožo tudi zaradi organske kozmetike Heaven
Robčke lahko uporabimo samostojno za čiščenje obraza zjutraj, zvečer ali kadarkoli čez dan. Za še bolj intenzivno čiščenje lahko robčke uporabimo skupaj s katerim koli mlekom za čiščenje obraza Heaven. Z robčki lahko brez težav odstranimo celo maskaro za trepalnice. Ko se želimo razvajati, na sredi robčka naredimo luknjo za nos in robček položimo na obraz kot osvežilno masko. Svež vonj peperminta lahko prežene tudi glavobol! Kdor do sedaj ni bil velik pristaš čiščenja z robčki, bo nad Heaven robčki zagotovo navdušen: so namreč veliki, zelo izdatni, super mehki, odstranijo pa res čisto vse sledi umazanije in ličil in hkrati po uporabi pustijo neverjetno nežno kožo in to brez kakršnegakoli občutka zategovanja. Nad njimi so navdušeni tudi moški, saj jim zelo poenostavijo rutino čiščenja obraza.
Heaven organska kozmetika in nega obraza, ki vsebuje čebelji strup, o njej bom v prihodnjih dneh še pisala, sta tudi odlična naravna alternativa botoksu. Izdelki organske kozmetike Heaven, ki jih je ustvarila Deborah Mitchell, so praktično čez noč obnoreli znane in slavne po vsem svetu, pa tudi vse običajne ženske, ki želijo imeti kožo v tip-top kondiciji. Kot  vemo, se lepa kože začne pri čiščenju in negi, zato bodo robčki, ki so primerni za vse tipe kože, navdušili tudi vas. Z veseljem jih boste uporabljali tudi na poti, v kampih, na krajših dopustniških avanturah in seveda jih lahko vzamete tudi na letalo, za razliko od izdelkov za čiščenje v tekoči obliki. Božansko dišeče in učinkovite robčke Ella Jane Celebrity Skin Wipes dobite v pooblaščenih lepotnih salonih in tudi v spletni trgovini na tem naslovu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar