sobota, 16. avgust 2014

Sony Xperia T3 navdušuje s sliko in obliko

Če iščete način, kako izstopiti iz množice, je Xperia T3 pametni telefon ustvarjen za vas. Xperia T3 je namreč lahka in ultra tanka senzacija, ki je prijetna na dotik in pogled. Prelepe modne fotografije nemškega umetnika Benjamina Kaufmanna so pospremile lansiranje nove Xperie T3, ki je prav te dni prišla tudi v prodajo na slovenski trg.
Sonyjeva novost je lahek in tanek pametni telefon, narejen iz vrhunskih materialov, ki mu eleganco daje ohišje iz nerjavnega jekla. V Sloveniji je na voljo v prosti prodaji v beli barvi, s ceno 350 evrov. Xperia T3 se ponaša z izjemno kamero in predhodno naloženimi Xperia aplikacijami za optimalno družbeno deljenje.
Sony Mobile je pri predstavitveni kampanji sodeloval s priznanim fotografom Benjaminom Kaufmannom z naborom osupljivih in edinstvenih fotografij, ki jih je navdihnil Sonyjev nov pametni telefon Xperia T3. Fotografije so 'rdeča nit' med dizajnom in tehnologijo ter kažejo vpliv, ki sta ga imela pokrajina in umetnost na dizajn pametnega telefona Xperia T3. Kaufmannove slike odsevajo dizajn Xperie T3 z oblikami in barvami, ki se ujamejo z elegantno obliko ohišja.
Nerjavno jekleno ogledalo, ki obdaja napravo, predstavlja odsevne valove morja, medtem ko barve naprave (črna, bela in vijolična) posnemajo osupljivo paleto pokrajine. “Dizajn Sonyjevega pametnega telefona Xperia T3 me je navdihnil pri snemanju teh fotografij, saj je bila moja ideja, da združim osupljivo lokacijo z resnično značilnim dizajnom pametnega telefona. Skozi svoje delo sem si prizadeval posneti lepoto izdelka in veličastnost lokacije ter vanj vključiti človeški element,” je povedal umetnik.

Foto: Benjamin Kaufmann

Ni komentarjev:

Objavite komentar