nedelja, 17. avgust 2014

Sanje o popolni koži? To je Dreamskin.

Globalna nega proti staranju za kožo tvojih sanj, takoj in dan za dnem - ta Diorjeva inovacija je sposobna takojšnje obnove za izjemno lepo, izenačeno in sijočo polt, medtem ko mimogrede opravi z gubami in gubicami, izgubo čvrstosti, temnimi madeži in rdečico. Primerna je za vse tipe in odtenke kož.
Že po prvem nanosu Dreamskin kot nežna tančica odene tvojo kožo in jo vidno preoblikuje. Kožna tekstura postane izjemno lepa, pore pa so takoj zožene. Temni madeži in rdečica so zabrisani in polt lahko ponovno odkrije svoj sijaj.
Dan za dnem boš priča okrepljeni koži, saj ta posebna nega globalno deluje proti staranju zaradi izvlečkov longoze in izvlečkov opilia iz Diorjevih vrtov. Bolj čvrsta, gladka in trajno bolj poenotena koža bo ponovno pridobila svojo kakovost in zasijala z novo močjo.
Kaj vsebuje Dreamskin?
• Secale-C : stimulira tvorbo mladih dermalnih celic v podkožju, in da gostoto koži od najgloblje plasti naprej
• Longoza (iz Diorjevih vrtov in z Madagaskarja) popravi vse znake staranja: gube, izguba čvrstosti, pigmentne nepravilnosti, neenakomeren ton kože v dermisu
• TP-VitylTM kompleks varuje izvorne celice, da obnovijo svojo polno aktivnost in deluje v epidermisu oziroma na povrhnjici
• Rižev ekstrakt spodbuja obnavljanje celic povrhnjice
• Opilia (iz Diorjevih vrtov in Burkine Faso) je nova aktivna sestavina za odpravo pomanjkljivosti, ki zmanjšuje videz por, odpravi temne lise in rdečico ter ponovno poživi pusto polt.
Nežna svilnata tekstura bo tvoji koži dala bleščeč in presenetljiv mat zaključek. Dreamskin nanesi vsak dan, samostojno ali po nanosu svoje običajne nege za obraz. Zjutraj ga lahko naneseš namesto običajne kreme, če imaš raje lahkotne teksture ali v poletnem času; ali pa Dreamskin nanesi po svoji običajni kremi za še večje udobje, če ti bolj ugajajo bogate in udobne teksture, tak ritual je priporočljiv tudi v zimskem času.

Ni komentarjev:

Objavite komentar